Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2023, 14:35
Čas čítania 0:45
Martin Adam Pavlík

Kontrafakt bude mať v O2 Aréne rekordne drahé pódium. Za 700-tisíc eur budú na koncerte lietajúce objekty vo veľkosti domu

Kontrafakt bude mať v O2 Aréne rekordne drahé pódium. Za 700-tisíc eur budú na koncerte lietajúce objekty vo veľkosti domu
Zdroj: Kontrafakt
HUDBA HUDBA KONTRAFAKT RAP RYTMUS SLOVENSKÝ RAP SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

V septembri ťa čaká strhujúca prelomová šou, aká v našich končinách nemá obdobu.

Slovenské rapové trio Kontrafakt, ktoré tvoria Rytmus, Ego a Anys, vystúpi 23. septembra 2023 v pražskej O2 Aréne. Koncert bude oslavou výročia kapely, a preto si hudobníci dali záležať na tom, aby šlo o veľkolepú šou. Pódium im navrhol svetoznámy český stage dizajnér Martin Hruška.


Na svojom youtubovom kanáli Kontrafakt zverejnil video, na ktorom odhalil, ako bude vyzerať celé pódium a čo všetko môžu fanúšikovia na jeseň čakať. Už v titulku trio prezrádza, že za pódium dalo neuveriteľných 700-tisíc eur. Z videa sa ďalej dozvieš, že pôjde o najväčšie pódium, aké kto kedy v O2 Aréne postavil.

Dizajnér Martin Hruška vraví, že pôjde o koncert, ktorý na česko-slovenskej hudobnej scéne nemá obdobu, a ide o najväčšie pódium, aké v Česku staval. Vraj pôjde o absolútne gigantickú scénu. Kontrafakt bude mať v pražskej O2 Aréne LED obrazovku vo veľkosti osemposchodového paneláka či objekty vo veľkosti rodinného domu pohybujúce sa nad ľuďmi.

Zároveň bude šou plná pyrotechniky a Hruška je presvedčený, že ju nikto nikdy na rovnakom mieste nepoužil v takom množstve. Na celom projekte pracujú ľudia z piatich krajín. Do Prahy vraj podľa českého dizajnéra pocestujú stovky ton vybavenia z polovice Európy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia