Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
7. januára 2023, 14:02
Čas čítania 0:29
Tereza Patočková Jana Chovancová

50 Cent spolupracuje s Eminemom na televíznej šou podľa filmu 8 Mile

50 Cent spolupracuje s Eminemom na televíznej šou podľa filmu 8 Mile
Zdroj: Getty Images/Albert L. Ortega
HUDBA 50 CENT EMINEM
Uložiť Uložené

Raper 50 Cent vysvetlil, že si televíznu šou predstavuje ako moderné prerozprávanie filmu. Prirovnal ho k seriálu Bel-Air, rebootu Fresh Prince of Bel-Air.

Raper 50 Cent uviedol, že s Eminemom spolupracuje na televíznej šou, ktorá bude čiastočne podľa autobiografického filmu 8 Mile. Informoval o tom The Hollywood Reporter

„Chystám sa preniesť Eminemov 8 Mile do televízie,“ povedal 50 Cent v rozhovore pre Big Boy TV. Krátko nato potvrdil, že nejde o žiadne plány a že sa šou už pripravuje. „Chcem byť schopný ukázať a ponúknuť omnoho viac detailov. Uvidíte, ako veci vyplávajú na povrch a aká je povaha postáv,“ dodal. 

Raper 50 Cent vysvetlil, že si seriál predstavuje ako moderné prerozprávanie filmu, a prirovnal ho k seriálu Bel-Air, rebootu Fresh Prince of Bel-Air.

Film 8 Mile vyšiel v USA v roku 2002. Eminem si v ňom zahral hlavnú rolu a za titulnú skladbu Lose Yourself získal Oscara.

Eminem.
Eminem. Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
Domov
Zdieľať
Diskusia