Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2022, 12:20
Čas čítania 0:43
Jana Chovancová

Lana Del Rey promuje svoj nový album na jedinom bilborde v rodnom meste svojho bývalého. Je to osobné, píše

ZAUJÍMAVOSTI HUDBA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia z jej instagramového postu šalejú.

Lana Del Rey umiestnila jeden jediný bilbord, na ktorom propaguje svoj nový album, do mesta Tulsa v Oklahome. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, ak by nešlo o rodné mesto jej bývalého priateľa Seana Larkina, píše Fembible

Fanúšikovia na sociálnych sieťach oceňujú jej malichernosť a komentujú fotku, ktorú postla na svojom Instagrame. Je na nej samotná Lana, ako sedí v aute, pričom v pozadí vidieť bilbord. K fotke pridala úderný opis „Je jediný a je v Tulse“.

Nebola to náhoda, Lana si takto vystrelila zo svojho bývalého a vôbec sa tým netajila. V komentároch dodala, že „je to osobné“.

 

lana del rey
Zdroj: Instagram/fembible

Okrem pozitívnych komentárov, kde jej fanúšikovia šalejú a vyznávajú lásku, sa však objavila aj kritika. „Jej ex žije v jej hlave bez toho, aby musel platiť nájomné,“ píše jeden z používateľov Instagramu. 

Ďalší z jej fanúšikov si všimol, že titulná skladba albumu bola vydaná siedmeho decembra, čo je zároveň deň narodenín jej ex. „Takže okrem toho, že jediný bilbord umiestnila v Tulse, vydala ho na Seanove narodeniny,“ uviedol.

S televíznym moderátorom a bývalým policajným seržantom Larkinom spolu chodili od septembra 2019 do marca 2020.

Anketa:
Čo hovoríš na Lanin počin?
Dokonalé!
Ajajaaaj, niekto tu ešte nezabudol, však, Lana?!
Dokonalé!
31 %
165 Hlasov
Ajajaaaj, niekto tu ešte nezabudol, však, Lana?!
69 %
372 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia