Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2022, 12:30
Čas čítania 3:44
Tímea Krauszová

ANKETA: Slováci nám prezradili, aký najhorší vianočný darček dostali. Vyhrá 1 kilo tuniaka alebo blikajúci betlehem?

REFRESHER ANKETY VIANOCE VIANOČNÉ DARČEKY 2022
Uložiť Uložené

Suverénne najčastejšie sa opakovali ponožky. Otázkou ostáva, v akom veku sa už ponožky stávajú milým, a nie nechceným darčekom.

Ryba, šalát, kapustnica, lásky čas. Vianoce a darčeky sú nerozlučiteľná dvojka a, nanešťastie, nie všetci sa vedia trafiť do vkusu inej osoby. Čitateľov a čitateliek sme sa na Instagrame opýtali, čo najhoršie si našli pod stromčekom, a odpovede nesklamali.

Odporúčané
Víťaz Farmy FiFqo: Baron si ma zablokoval ešte predtým, ako som prišiel domov. Ja sa na ňom naďalej smejem (Rozhovor) Víťaz Farmy FiFqo: Baron si ma zablokoval ešte predtým, ako som prišiel domov. Ja sa na ňom naďalej smejem (Rozhovor) 21. decembra 2022, 9:30

Množstvo ľudí dostalo nechcené ponožky či knihy, ktoré už doma majú. Nechýbajú však ani bizarnejšie darčeky, ktoré zrejme chceli byť vtipné: napríklad jedlo či účasť na vianočnom gamblingu.

Vychutnaj si tento smutnosmiešny mix zlých odhadov (či nákupov na poslednú sekundu), daj si k nemu ešte trošku vianočného pečiva alebo šálku horúceho nápoja. Nič nesľubujeme, ale pri niektorých možno vyprskneš od smiechu, tak si chráň obrazovku.

A aby sa tvoje darčeky o rok neocitli v podobnom článku, klikni na našich darčekových sprievodcov. Nehrozí, že by niečo z nich sklamalo.

Babku aj tak ľúbim

Luciina stará mama má svojský prístup k darčekom. Keďže nikdy nevie, čo komu darovať, často si vyberá z bizarných možností v najbližšom meste alebo blízkym daruje peniaze. Dokonca si príbuzní môžu darčeky vyberať: kto príde prvý, ten má viac na výber: vždy je pod stromčekom niekoľko ozdobných predmetov alebo kozmetika či ponožky a môžu si vybrať aj vzor či vôňu.

„Ako tínedžeri sme na to nadávali, teraz to milujem. Je to skutočné prekvapenie. Babka aj tak nemôže veľmi chodiť na nákupy a viem, že to robí z lásky,“ povedala nám Lucia. Jej meno sme na jej žiadosť upravili: babka rada číta články na internete, možno natrafí aj na tento.

Odporúčané
Mladí Slováci nám prezradili, koľko platia za prenájom bytu: „Bývať sám je v dnešnej dobe luxus“ (Anketa) Mladí Slováci nám prezradili, koľko platia za prenájom bytu: „Bývať sám je v dnešnej dobe luxus“ (Anketa) 2. apríla 2024, 11:30

Jeden rok dostala Lucia od babky malý betlehem. S Ježiškom, s Máriou, so všetkým. Bol špeciálny: blikal a znela z neho známa (a na Štedrý večer už riadne obohraná) pieseň Jingle Bells.

Lucia vraví, že babku napriek tomu ľúbi a jej zvláštne darčeky sa u nich v rodine už stali tradíciou. Vždy sa spoločne dobre zabavia, babka sa neuráža, keď sa na darčeku niekto zasmeje.

Usmiali sa a tvárili sa prekvapene. Takto väčšinou čitatelia a čitateľky reagovali na nechcené darčeky.
Usmiali sa a tvárili sa prekvapene. Takto väčšinou čitatelia a čitateľky reagovali na nechcené darčeky. Zdroj: Pexels/RODNAE Productions

Koľko tuniaka je už priveľa tuniaka?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 127697 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Čo spravil Tomáš s kilogramom tuniaka.
  • Koľko stáli lósy do vianočnej lotérie, ktoré dostal Lukáš od brata.
  • Ako reaguje pivár, keď každý rok dostane fľašu vína.
  • Čo urobila Eva s Dormeo setom, ktorý už doma mala.
Domov
Zdieľať
Diskusia