Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2022, 16:06
Čas čítania 0:42
Martin Adam Pavlík

Zverejnili najhoršie filmy roku 2022. Pozri si rebríček amerických kritikov

Zverejnili najhoršie filmy roku 2022. Pozri si rebríček amerických kritikov
Zdroj: Continental Film
FILMY A SERIÁLY FILMY 2022 FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pozri si rebríček amerických kritikov.

Filmoví kritici Owen Gleiberman a Peter Debruge z Variety vydali svoje rebríčky najhorších filmov tohto roku. Niektoré diela rozhodne nešetrili. A poslali tiež odkaz hejterom: „Ak si myslíte, že sme zlí, tak nech sa páči.“

V rebríčku figurovala aj snímka Amsterdam s hviezdnym obsadením Margot Robbie, Christian Bale a John David Washington. Komediálna dráma mala pôvodne prísť aj do slovenských kín, avšak práve na základe zlých zahraničných recenzií sa ju rozhodli distribučné spoločnosti nakoniec ignorovať.  

Amsterdam film
Amsterdam (2022). Zdroj: 20th Century Fox/Disney


Kritik označil Amsterdam za bizarné, neucelené a otravné fiasko. Medzi top 5 najhorších filmov roku 2022 zaradil aj animovanú rozprávku Minions: The Rise of Gru, horor Firestarter so Zacom Efronom, sci-fi Georga Millera Three Thousand Years of Longing, ale prekvapivo aj drámu Bones and All, kde si zahral Timothée Chalamet. Gleibermanovi prekážalo, že dve hodiny a 10 minút sa vo filme vlastne takmer nič neudeje.

Odporúčané
Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec Čo pozerať cez víkend? Trilery o kanibalovi a mimozemšťanoch, politicky nekorektná akčná jazda aj kultový Hriešny tanec 20. apríla 2024, 9:00

Debruge sa zase obul do snímky Blonde s Anou de Armas, ktorá stvárnila Marilyn Monroe. Kritik film Andrewa Dominika označil za škaredý a neštedrý portrét. Na mušku si vzal aj trilery Spiderhead a The 355 či komédie The Bubble a Bigbug. 

Blonde
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia