Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2022, 8:27
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Režisér Deadpoola 3: Nedovolíme, aby film „zdisneyovel“. Naďalej to bude tvrdá a brutálna komiksovka

Režisér Deadpoola 3: Nedovolíme, aby film „zdisneyovel“. Naďalej to bude tvrdá a brutálna komiksovka
Zdroj: 20th Century Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Režisér Deadpoola 3 uistil fanúšikov, že štýl komiksovej série sa nezmení.

O tom, že štúdiá Disney a Fox chcú ponechať Deadpoola 3 v rovnakom štýle, v akom sa niesli prvé dve časti, už počúvame celé roky. Trojku vyvíjajú už niekoľko rokov a neustále ju nejako zmenia, či už ide o príbeh alebo tvorcov. Najnovšími a zrejme aj poslednými tvorcami sú okrem scenáristov Rhetta Reesa a Paula Wernicka režisér Shawn Levy. Ten v rozhovore pre magazín Collider potvrdil, že jeho film bude drsný a poriadne surový aj napriek tomu, že sa bude nachádzať vo svete Marvelu (Marvel Cinematic Universe). 

Odporúčané
10 najočakávanejších komiksových filmov roka 2023 10 najočakávanejších komiksových filmov roka 2023 15. decembra 2022, 9:30

Zatiaľ nevieme, o čom presne trojka bude, ale vráti sa v nej Hugh Jackman ako Wolverine, a to aj napriek tomu, že s rolou skončil v roku 2017 po snímke Logan. Všetci fanúšikovia majú z návratu Wolverina radosť, no nájdu sa takí, ktorí sa boja, že Deadpool bude „zdisneyovaný“, pretože si jeho tvorcovia budú musieť klásť servítku pred ústa. 


Režisér však sľubuje, že sa nič také nestane a majú voľné ruky. Aktuálne na filme neustále pracujú, upravujú scenár a vymýšľajú, ako budú vyzerať jednotlivé scény. Nakrúcanie by sa malo začať niekedy na jar a premiéry sa dočkáme 8. novembra 2024. 

Domov
Zdieľať
Diskusia