Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2022, 10:31
Čas čítania 1:04
Denisa Šútorová

Lady Gaga na Tiktoku pretvorila ikonický tanec zo seriálu Wednesday. Ide jej to lepšie ako Jenne Ortege?

HUDBA LADY GAGA WEDNESDAY
Uložiť Uložené

„Ideš, Wednesday! V Hause of Gaga si kedykoľvek vítaná (a prines so sebou Vec, u nás milujeme labky),“ napísala Gaga na Twitteri.

Len niekoľko týždňov po premiére seriálu Wednesday sa stal tanec Jenny Ortegy virálnym trendom internetu. V obľúbenej tanečnej scéne predvádza dcéra Addamsovcov svoje temné tanečné umenie na pieseň Goo Goo Muck od The Cramps, no na sociálnych sieťach sa fanúšikovia rozhodli uprednostniť doteraz menej známy song od Lady Gagy Bloody Mary.

Popová diva si to všimla a rozhodla sa pridať „na párty.“ Na Tiktoku zdieľala video, v ktorom seriálový trend uchopila po svojom a označila ho ako Bloody Wednesday. 

Jenna Ortega priznala, že kultovú tanečnú scénu natáčala, keď mala covid-19.
Jenna Ortega priznala, že kultovú tanečnú scénu natáčala, keď mala covid-19. Zdroj: Netflix/Wednesday

Gaga si vo videu robí gotický mejkap a oblieka sa do šiat pripomínajúcich Wednesday Addams. Ako vidno, nesmierne si to užíva a je celkom vo svojej koži!

Video speváčky bolo zverejnené týždeň po tom, čo oficiálny účet Wednesday Addams na Twitteri poslal fanúšikom odkaz: „Vidím, že robíte moje tanečné pohyby na Bloody Mary od Lady Gaga. Rozumiem, keďže ju sledujú malé príšery. Schvaľujem.“ 

Opoveď na seba nenechala dlho čakať, na tweet totiž zareagovala aj samotná Gaga. „Ideš, Wednesday! V Hause of Gaga si kedykoľvek vítaná (a prines so sebou Vec, u nás milujeme labky),“ napísala.

Odporúčané
Jenna Ortega v úprimnom rozhovore: Hrala som v reklamách pre McDonald's, netušila som, že z Wednesday bude taká obrovská vec Jenna Ortega v úprimnom rozhovore: Hrala som v reklamách pre McDonald's, netušila som, že z Wednesday bude taká obrovská vec 6. decembra 2022, 13:00

Fanúšikovia Wednesday, ale aj fanklub Little Monsters Lady Gagy sú z popkultúrnej udalosti roka nadšení. Jedna z nich na Twitteri napísala: „Keby som teraz bola Jenna Ortega, asi by som šalela.“ Ďalší fanúšikovia sa tešia, že Lady Gaga sa vďaka virálnemu trendu ešte viac zviditeľnila a jej pieseň z roku 2011, z druhého štúdiového albumu, si tiež užije trochu slávy.

Domov
Zdieľať
Diskusia