Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2022, 17:30
Čas čítania 3:27
Adam Novosad

Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz

FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Skupina nadržancov na exotickom ostrove vyzerá rovnako ako doteraz, ale po prvej epizóde sa od predošlých sérií výrazne líši.

Milujem sex, som závislá od sexu, musím na sex myslieť každých 5 sekúnd. Na Netflixe pristála nová séria milovanej a zároveň nenávidenej reality šou Too Hot To Handle, a tak tieto vety o nezvyčajných intímnych závislostiach budeš dookola počúvať nasledujúce týždne. 

Tento rok sa tvorcovia rozhodli novú sériu Too Hot To Handle odpremiérovať začiatkom decembra, aby divákom pomohli prekonať náročné predvianočné obdobie plné stresu.

Odporúčané
„Mužov mením častejšie ako nohavičky.“ Nadržanci v novom Too Hot to Handle porušili zákaz intímností už po 8 minútach „Mužov mením častejšie ako nohavičky.“ Nadržanci v novom Too Hot to Handle porušili zákaz intímností už po 8 minútach 23. januára 2022, 18:30

Ako to už býva zvykom, Netflix na kastingoch na úvod povyberal 10 nadržancov, ktorí žijú a dýchajú pre sex, no oklamal ich v tom, akú šou idú natáčať. Tentokrát ich nalákali na názov Wild Love a namiesto témy prežitia na opustenom ostrove stavil na adrenalínové zamilovanie.

My sme si pozreli prvú epizódu novej série, aby sme zistili, v čom sa tentokrát líši od predchádzajúcich rokov, či je viac alebo menej škandalózna, a najmä zodpovedali najdôležitejšiu otázku – ako dlho súťažiacim trvalo, kým sa na seba vrhli.

Nová séria Too Hot To Handle priniesla čerstvú partiu frustrovaných nadržancov.
Nová séria Too Hot To Handle priniesla čerstvú partiu frustrovaných nadržancov. Zdroj: Netflix

Ja som závislá od sexu
„Niektorí ľudia sú závislí od Adderalu, niektorí ľudia sú závislí od tabaku. Ja som závislá od sexu,“ opisuje samu seba v úvodnej dokrútke prvá súťažiaca v luxusnej vile. Tento motív sa dookola opakuje, ale po pozretí prvej epizódy musíme Netflix pochváliť minimálne za to, že si v tejto sérii tvorcovia potrpeli na oveľa väčšiu rozmanitosť súťažiacich.

Ako sme naznačili v úvode, Netflix súťažiacich nalákal na hľadanie lásky vylepšené o adrenalín. Nadržanci sa tešia na to, ako budú skákať z lietadla či jazdiť na vodných lyžiach, aby adrenalín využili na zintenzívnenie pocitov vzájomnej náklonnosti a možno raz aj lásky. 

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30

Tvorcovia sa tentokrát hecli, pretože na ostrov pricestoval špeciálny moderátor, ktorý mal na svojich kartičkách logo fiktívnej šou Wild Love, na miestnom letisku pristavili súkromné lietadlo a súťažiacich postavili predeň vo vestách, ktoré naznačovali, že úvodnou adrenalínovou výzvou bude naozaj zoskok padákom.

Pred lietadlom sa však odrazu zjavila umelá inteligencia Lana a každý už vedel, ktorá bije. „Ani som si na rozlúčku nestihol vyhoniť,“ smutne skonštatoval jeden zo súťažiacich a zákaz akýchkoľvek intímností a sexu mohol začať. Súťažiaci mali pred spustením zákazu celých 10 hodín na to, aby spolu robili čokoľvek, po čom im srdce alebo genitálie zapišťali.

Zadky sa začali obchytkávať po piatich minútach od príchodu na ostrov.
Zadky sa začali obchytkávať po piatich minútach od príchodu na ostrov. Zdroj: Netflix

Trvalo ledva 5 minút, kým jej začal chytať zadok

Domov
Zdieľať
Diskusia