Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2022, 14:30
Čas čítania 4:51
Adriana Královičová

Saymon točí klipy slovenským a českým hviezdam: Pre Gleba som robil ako 15-ročný, Yzomandias a Nik Tendo boli perfektní (Rozhovor)

Saymon točí klipy slovenským a českým hviezdam: Pre Gleba som robil ako 15-ročný, Yzomandias a Nik Tendo boli perfektní (Rozhovor)
Zdroj: Saymon Seriš
HUDBA GLEB HUDBA HUDOBNÉ VIDEOKLIPY ROZHOVORY UMENIE YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Jeho najnovší počin je videoklip ku skladbe BMM od Yzomandiasa a Nik Tenda. Ako sa mu na ňom pracovalo, s kým by klip nikdy nenatočil a prečo Glebovi natočil už 7 videoklipov, sa dozvieš v článku.

Yzomandias, Gleb, Smack, Fallgrapp a mnoho iných umelcov zverilo svoje hudobné videoklipy do rúk 22-ročného režiséra Simona Seriša, ktorý pracuje pod menom Saymon. „Yzomandias a Nik Tendo už dlhšie komunikovali s produkčným, ktorý so mnou pracuje. Kontaktovali ho, že by so mnou chceli spolupracovať. Pracovalo sa mi s nimi perfektne. Cítil som, že mi veria,“ opisuje najnovšiu prácu Saymon. 

Saymon má za sebou už niekoľko spoluprác s umelcami slovenskej a českej hudobnej scény. Jeho videá sa umiestňujú v rebríčkoch najlepších videoklipov. Ako sám povedal, do videí sa snaží vložiť niečo viac ako len pekné zábery. Zaoberá sa hlbšou podstatou, čo spolu so skladbou vytvára dokonalý celok. Jeho rukopis spoznáš už po prvých pár strihoch.

Ak ťa takéto rozhovory bavia, môžeš nás podporiť a pridať sa do Refresher+ klubu, vďaka ktorému ti môžeme prinášať viac exkluzívneho obsahu. 
Gleb hudba
Zdroj: Saymon Seriš

Ako sa ti pracovalo na videoklipe ku skladbe BMM od Yzomandiasa a Nik Tenda?Príjemne. Stretla sa partička veľmi kreatívnych ľudí. Každý sa venoval svojmu odboru od stylingu či kamery. Ja som celý klip režíroval, následne strihal. Všetko išlo bez nejakých veľkých problémov. Obidva natáčacie dni išli podľa časového plánu. 

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Yzomandias a Nik Tendo už dlhšie komunikovali s produkčným, s ktorým spolupracujem. Kontaktovali ho, že by so mnou chceli spolupracovať. Komunikácia bola perfektná, vždy prišli na natáčanie načas, splnili všetko, čo povedali. Cítil som, že mi veria. 

Mali nejaké špeciálne požiadavky, ktorých si sa musel držať, alebo ti nechali voľnú ruku?

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 126649 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké požiadavky mali Yzomandias a Nik Tendo na režiśera.
  • Ako sa mu spolupracuje s Glebom, pre ktorého natočil viacero klipov.
  • Či mu umelci vzhľadom na nízky vek dôverujú.
  • Podľa čoho sa rozhoduje o tom, aký klip natočí a aký nie.
Domov
Zdieľať
Diskusia