Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2022 o 12:32
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Strážcovia galaxie 3 ukazujú prvý trailer s množstvom emócií a nových postáv. Zomrie Rocket alebo Drax?

Strážcovia galaxie 3 ukazujú prvý trailer s množstvom emócií a nových postáv. Zomrie Rocket alebo Drax?
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY 3
Uložiť Uložené

Prvý trailer na Strážcov galaxie 3 odhaľuje nové postavy a nebezpečného záporáka.

Štúdiá Marvel a Disney sa blysli nečakaným debutovým trailerom na Strážcov galaxie 3 (Guardians of the Galaxy: Volume 3). Vidíme v ňom napríklad postavu Adama Warlocka, ktorého hrá Will Poulter, ale aj záporáka menom High Revolutionary (Chukwudi Iwuji zo seriálu Peacemaker).

Odporúčané
10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 30. novembra 2022 o 12:30

Prvé zábery ukázali aj tragickú minulosť Rocketa, na ktorom robili experimenty ešte ako na mláďati. Emotívne scény zažijú aj Peter alias Star-Lord a Gamora, ktorá sa stále spamätáva z toho, že dorazila do budúcnosti z roku 2014, zatiaľ čo jej pôvodná verzia, ktorú Peter miloval, zomrela počas udalostí Avengers: Infinity War. 

Komiksovka Strážcovia galaxie 3 premiéruje v kinách 4. mája 2023. Režíroval ju James Gunn, ktorý si napísal aj scenár a postaral sa aj o prvé dve časti. Herci a tvorcovia už potvrdili, že niektorí z členov tímu zomrú, takže pôjde o emotívnu rozlúčku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia