Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2022, 17:16
Čas čítania 1:24
Denisa Šútorová

Jennifer Lopez dnes ohromila svoje milióny followerov na Instagrame: vymazala z neho všetky fotky, aby oznámila nový album

HUDBA JENNIFER LOPEZ
Uložiť Uložené

Podľa portálu Today bude nový album osobnejší ako ktorýkoľvek predtým. Skladby budú rozprávať aj o najzraniteľnejších momentoch v živote Jlo.

Jennifer Lopez dnes 25. novembra potešila fanúšikov vzrušujúcou správou: vydáva nový album. Novinka s názvom This Is Me... Now prichádza v čase 20. výročia jej v poradí tretieho štúdiového albumu This Is Me... Then. Správu oznámila potom, čo sa jej profilovky na sociálnych sieťach Facebook, Twitter a Tiktok zmenili na čierne a z jej instagramového účtu s 227 miliónmi followerov zmizli všetky doterajšie fotky.

Vo videu, ktoré neskôr zdieľala, sa na starej titulke albumu z roku 2002 premení na novú verziu samej seba, teda dnes v roku 2022. Vlasy jej vejú vo vetre, pózuje ako bohyňa a usmieva sa so slovami: „This is me now“ (toto som teraz ja).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Podľa portálu Today bude nový album osobnejší ako ktorýkoľvek predtým. Skladby majú byť plné spovedí Jlo a budú rozprávať o jej skúškach v minulosti aj najzraniteľnejších momentoch.

Na zozname však nebudú chýbať ani hity, v ktorých oslavuje lásku a novú éru života s Benom Affleckom. „Tento album je tou najúprimnejšou vecou, ktorú som kedy urobila, a vyvrcholením toho, kým som ako človek a ako umelec,“ hovorí. „Ľudia si myslia, že vedia veľa o tom, čo všetko sa mi v živote udialo, ale v skutočnosti nemajú ani potuchy a veľakrát sa mýlia,“ dodáva.

Jennifer Lopez a Ben Affleck si druhýkrát povedali áno.
Jennifer Lopez a Ben Affleck si druhýkrát povedali áno. Zdroj: Instagram/thebridaljourney

Paradoxom je, že jej album z roku 2002 This Is Me... Then bol vydaný práve na vrchole vzťahu s Benom Affleckom. Potom, ako sa v tom čase dvojica zasnúbila a v médiách si vyslúžila pomenovanie Bennifer, sa náhle nato aj rozišla. Jeden z vtedajších hitov albumu tak dostal názov Dear Ben (Drahý Ben).

No novinke, na ktorú sa môžeme tešiť už budúci rok, nebude chýbať pieseň Dear Ben pt. ll (časť dva). Verným fanúšikom Jlo azda netreba pripomínať, že sa v lete tohto roka stala pani Affleckovou.

Napriek tomu, že Jlo vydala začiatkom tohto roka niekoľko singlov k filmu Marry Me, v ktorom si zahrala aj hlavnú úlohu, This Is Me... Now bude jej prvým albumom po ôsmich rokoch. Speváčka, herečka a naša obľúbená latino hviezda má v tieto dni zrejme inšpirácie na rozdávanie a my nemôžeme reagovať inak ako pozitívne.

Anketa:
Tešíš sa na novinku od Jlo?
Neviem sa dočkať, zbožňujem Jlo!
Nie som veľký fanúšik, ale dám tomu šancu.
Neviem sa dočkať, zbožňujem Jlo!
51 %
Nie som veľký fanúšik, ale dám tomu šancu.
49 %
Domov
Zdieľať
Diskusia