Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2022, 17:30
Čas čítania 1:30
Denisa Šútorová

Jennifer Lopez a Ben Affleck si druhýkrát povedali áno na rozprávkovej svadbe. J.Lo mala troje svadobných šiat od Ralpha Laurena

OSOBNOSTI BEN AFFLECK MÓDA OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Hviezdny pár si povedal „áno“ začiatkom roka v Las Vegas. Tento víkend však svoju lásku spečatili aj druhýkrát, a to na rozprávkovej svadbe, médiami označovanej za svadbu roka. Pár bol pritom zasnúbený už aj v minulosti, no vtedy im vzťah nevyšiel.

Hviezdna dvojica Jennifer Lopez a Ben Affleck dala celému svetu nádej, že láska ešte existuje, keď sa po 20 rokoch opätovne zasnúbili a internet zaplavili ich zamilované fotky a prajné komentáre fanúšikov.

Po prvých zasnubách v roku 2002 im veci nevyšli, ako mali, a obaja išli vlastnou cestou. Prešli si niekoľkými nevydarenými vzťahmi, pričom J.Lo sa musela vyrovnať aj s mediálnym peklom pre romániky jej bývalého Aroda. Affleck sa zase netajil tým, že s bývalou manželkou Jennifer Garner nebol šťastný.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bennifer 💚 (@bennifer.id)

Po 20 rokoch sa Jennifer a Ben opäť stretli a čoskoro prekvapili svojím „áno“, ktoré si povedali začiatkom roka v Las Vegas. Tento víkend však svoju lásku spečatili aj druhýkrát, a to na rozprávkovej svadbe, ktorá je médiami označovaná za svadbu roka.

Nechýbali ich deti, blízka rodina, priatelia, a ako inak, predstavy nevesty. Vízia Jennifer vraj bola veľmi špecifická (nečudo, keďže sa kedysi ocitla v úlohe svadobnej agentky Mary) a organizáciou celého svadobného víkendu poverila skúseného Colina Cowieho. Veľkolepé oslavy v dome dvojice v Riceboro v Georgii odštartovali v piatok predsvadobnou večerou. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Najväčšiu pozornosť vzbudila samotná Jennifer, ktorá predviedla tri na mieru ušité modely svadobných šiat z dielne jej obľúbeného módneho domu Ralph Lauren.

Hlavné svadobné šaty, v ktorých kráčala uličkou, mali 500 metrov látky pretvorenej do volánikov, ktoré zdobili honosnú romantickú sukňu. Práve tá inak minimalistickým šatám  dodávala nádych veľkoleposti. Veľmi elegantný rolákový vrch šiat s kaskádovitými krátkymi rukávmi dokonale zvýraznil postavu nevesty. Skvostom celého svadobného looku bol aj 20-metrový závoj, pod ktorým Jennifer skrývala vlasy sčesané vzad a jemné perlové náušnice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Teraz už pani Affleck si neskôr obliekla dvoje ďalších šiat od Ralpha Laurena, jedny s kaskádovitými perlami a druhé so siluetou morskej panny a výstrihom zdobeným Swarovského krištáľmi.

Ženích sa, pochopiteľne, zladil k svojej neveste a na svoj veľký deň zvolil klasické biele smokingové sako Ralph Lauren Couture, čierne nohavice a nechýbal ani čierny motýlik. Podľa paparazzi záberov mali byť všetci hostia oblečení v bielom. Jennifer sa na svojej stránke na adresu svojho vzťahu s Affleckom vyjadrila: „Láska je skvelá vec, možno tá najlepšia – a oplatí sa na ňu čakať.“

Anketa:
Vieš si predstaviť, že by si si vzala svojho ex?
Možno raz áno, život má zvláštne načasovanie.
Toto môže byť len v Hollywoode...
Možno raz áno, život má zvláštne načasovanie.
68 %
Toto môže byť len v Hollywoode...
32 %
Domov
Zdieľať
Diskusia