Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. novembra 2022, 13:43
Čas čítania 0:47
Tímea Krauszová

Slovenská značka, ktorú používa Kerny aj Cibulková, predstavila nové krémy a séra. Starostlivosť o pleť ti má zabrať len minútu

MÓDA SLOVENSKÁ A ČESKÁ KOZMETIKA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Slovenská firma sľubuje, že ti stačí len jedno sérum a jeden krém pre zdravú kožu.

Slovenská značka ENVY Therapy tento týždeň predstavila novú kolekciu krémov a sér. Už jej názov prezrádza, že miesto zložitých rutín stavili na jednoduchosť. V kolekcii SIMPL Therapy je zatiaľ osem produktov: séra a krémy sú vhodné na všetky typy pleti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SIMPL THERAPY (@simpl_therapy)

Bez únavného premýšľania

Trendom posledných rokov boli premyslené, zložité kozmetické rutiny. Celebrity, influencerky a známe osobnosti z dermatológie na Instagrame a Tiktoku donekonečna vysvetľovali, ako sa majú vrstviť séra, kam treba zaradiť vitamíny a kedy použiť hustejší krém. Kozmetika sa stala komplikovanou záležitosťou iba pre vyvolených, ktorí majú čas a chuť študovať cudzie slová na zozname ingrediencií a potom si čítať zložité manuály o tom, čo s čím môžeme a nemôžeme skombinovať.

Tento trend chce SIMPL Therapy prelomiť. So slovenskou kozmetickou chemičkou Katarínou Balabánovou tak vytvorili produkty, ktoré sú komplexné a nepotrebuješ ich vrstviť. Zatiaľ predstavili séra a krémy, pribudnúť by v roku 2023 mali aj čistiace produkty. Takáto trojkroková starostlivosť (čistenie, aktívna starostlivosť a hydratácia) by mala podľa firmy zabrať len jednu minútu.

Odporúčané
PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal 7. apríla 2024, 6:22

Produkty nie sú rozdelené podľa pohlavia, veku či typu pleti. Miesto toho si môžeš vybrať  podľa účinku alebo toho, akú konzistenciu preferuješ. Celá kolekcia je vegánska a netestovaná na zvieratách, vyrobili ju v Bratislave.

Domov
Zdieľať
Diskusia