Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2022, 10:30
Čas čítania 1:58
Adriana Královičová

Týchto 7 profilov z Tiktoku ti ukáže, ako zariadiť byt za málo peňazí a veľmi štýlovo

KULTÚRA INTERIÉROVÝ DIZAJN SOCIÁLNE SIETE TIKTOK
Uložiť Uložené

Sociálne siete sú okrem iného aj zdrojom inšpirácie. My ti prinášame 7 profilov na Tiktoku zameraných na domáce triky, výrobu a recykláciu nábytku.

Plánuješ rekonštrukciu domu, chceš sa naučiť dekoračné tipy a triky, alebo si len rád prezeráš esteticky dokonalé profily na inšpiráciu? 

S vysnívanými interiérmi a bytmi plnými umeleckých skvostov a dizajnového nábytku sociálne siete prekypujú nápadmi. Môžu sa tak stať nekonečným zdrojom inšpirácie. Čo je ešte lepšie, často ponúkajú tipy, ako pracovať s malým rozpočtom.  

1. The_avantgarde

Julie Sousa ti na svojom profile ukáže DIY triky pri zariaďovaní bytu v Bostone. Na svojom profile má 1,5 milióna sledovateľov. Zameriava sa na pomoc pri dekorovaní, rekonštrukciu a pomoc pri výbere vhodného štýlu do interiéru.  

2. Coatedincountrycharm

Jade ťa pozýva do svojej dielne, kde v špinavom oblečení trávi naozaj veľa času. Starému nábytku dáva nový život a naučí ťa, ako ho premaľovať či prebrúsiť. Ak ťa baví téma recyklácie nábytku, tento profil je ako stvorený pre teba. Na Tiktoku má 14-tisíc sledovateľov. 

@coatedincountrycharm Bedside Table Makeover! 🌟 These bedside tables were very tired and begging for an update. I painted them in a beautiful neutral called Gumnut from Pureco Paint and Stripped the Timber back to Raw. I sealed the timber and added new handles and now they are stunning. These Rattan Pulls are available on my website. #paintedfurniture #recycledfurniture #furniturehandles #refinishingfurniture #drawerknobs ♬ original sound - Jade |Transforming Furniture🤩

3. Blondesigns

Annika Hinds sa venuje interiérovému dizajnu, domácim dekoráciám a tipom na rôzne manuálne triky. Jej účtu fandí 1,6 milióna ľudí. Prináša rady, ako opticky zväčšiť malý priestor, ako vyrobiť rôzne doplnky či nábytok do domácnosti. Jej interiér je plný farieb a skvelých nápadov.

@blondesigns Full tutorial on my YT 🥰 Link in bio 🍄 #diy #tiktokdiy ♬ original sound - Annika Hinds

4. Itsbridgettebitch

Tento profil srší farebným a odvážnym interiérovým dizajnom. Je plný hravých farieb a dizajnových kúskov. Na svoje si teda prídu milovníci netradičného dizajnu a umenia.

Odporúčané
Tomáš už 6 rokov zveľaďuje svoju maringotku na budúci život v prírode: Kamaráti mi hovorili, že bola zbytočne drahá (FOTO) Tomáš už 6 rokov zveľaďuje svoju maringotku na budúci život v prírode: Kamaráti mi hovorili, že bola zbytočne drahá (FOTO) 22. marca 2024, 12:30

Svojim sledovateľom prináša informácie o tom, kde nábytok kúpila aj koľko stál. Väčšina jej nábytku pochádza z bazárov. Zaobstarané kúsky neskôr prerobí do svojej vysnívanej podoby. Tak aby dopĺňali jej zábavný a odvážny interiér.

@itsbridgettebitch Still cant believe that we thrifted 90% of the furniture in here! I love finding treasure✨✨ #thriftedhome #secondhandfurniture #diyhomeprojects ♬ Glimpse of Us - Joji

5. Lonefoxhome

Drew Scott má na svojom účte 1,1 milióna sledovateľov. Prináša videá zo svojho španielskeho domu, ktorý bol postavený v roku 1929. V ňom si nábytok vlastnoručne prerába, maľuje a pretvára podľa vlastných návrhov. Pre Drewa je charakteristický eklektický štýl. Venuje sa premenám z vintage bazárov, ktoré neskôr dostanú luxusný šmrnc. 

6. Cindiyang 

Predražený betónový stôl si môžeš vyrobiť sám. Dokáže ti to Cindy, ktorá ti prezradí, ako si za málo peňazí vyrobiť nábytok. Má 273-tisíc sledovateľov. Jej dom je kombinovaný v štýle vintage s moderným nádychom.  

Domov
Zdieľať
Diskusia