Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
25. októbra 2022, 22:15
Čas čítania 1:15
Adam Novosad

Krvavá upírska strieľačka Redfall v novom traileri odhaľuje vlny vražedných upírov, obrovské bijúce srdce aj hororovú atmosféru

NEWS HRY NAJLEPŠIE HOROROVÉ HRY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Strieľačka by chcela byť dôstojným nástupcom legendárneho Left 4 Dead.

Ako keby si sa vrátil v čase naspäť k najlepším časom Left 4 Dead. Obľúbená zombie strieľačka už síce popularitu postupom rokov stratila, no na trh podľa všetkého prichádza hodný nástupca.  


Hra Redfall láka fanúšikov najnovším trailerom, v ktorom ukazuje, že hlavnou témou co-op strieľačky nemusí byť invázia zombie, ale rovnako strašidelné môžu byť húfy krvilačných upírov.  


Štúdio Arkane Studios, ktoré na hre spolupracuje s Bethesdou, ťa v novom traileri vezme do nenápadného mestečka Redfall v Massachusetts, kde sa ukrýva celá kolónia upírov. Podobne ako v legendárnom Left 4 Dead, aj v Redfalle budú hráči postupne čeliť vlnám upírov, ktoré budú čoraz komplikovanejšie a náročnejšie.  


Aj keď Redfall podľa doteraz zverejnených trailerov nepredstavuje hernú revolúciu v žánri co-op strieľačiek, svoje nedostatky kompenzuje filmovým a hororovým zážitkom, s ktorými pracuje lepšie ako herní predchodcovia. Hráči by mali mať miestami pocit, že ich hra vťahuje do príbehu tak, ako keby pozerali hororový film doma na sedačke. 

Odporúčané
Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur Vedel si, že na Netflixe môžeš hrať špičkové hry zdarma? Návod, ako na to, a výber 10 najlepších, pri ktorých ušetríš stovky eur 23. apríla 2024, 14:30


Redfall v novom traileri ukazuje oveľa menej priamych gameplay záberov a tvorcovia sa tentoraz sústredia najmä na budovanie atmosféry.

V traileri môžeš vidieť opustený dom plný upírov, z ktorých jeden visí zo stropu a druhý sa napríklad zakráda spoza rohu. Mimoriadne nechutné je obrovské bijúce srdce, ktoré podľa všetkého predstavuje centrálu priťahujúcu upírov. 

Zatiaľ sme mali možnosť spoznať štyroch hlavných protagonistov, za ktorých budú môcť hráči príbeh hrať: Laylu Ellison so schopnosťou telekinézy, zbraňového inžiniera Remiho de la Rosu, kryptozoológa Devindea Crouseleyho a ostrostrelca Jacoba Boyea s nadprirodzenými schopnosťami.

Domov
Zdieľať
Diskusia