Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. septembra 2013, 22:53
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Dominika Mirgová so sexi klipom Swing

DOMINIKA MIRGOVÁ
Uložiť Uložené

Už nie je dievčatko. Speváčka Dominika Mirgová sa rozhodla vo svojom novom videoklipe riadne prevetrať ženské zbrane. Zahrala si v ňom viacero úloh a predviedla niekoľko naozaj odvážnych póz.

Dominika Mirgová so sexi klipom Swing

Nespoznávajú ju. 21-ročná Dominika Mirgová predstavila riadne horúci videoklip k novému singlu Swing. „Veľmi sa teším, lebo som si mohla zahrať viacero postáv. Som tam za maminu s bábätkom, sexi kosť, alebo zvrhlú sekretárku, ako sme nazvali dámu v čiernej parochni. Klip je veselý, bláznivý, farebný, myslím si, že presne vystihuje atmosféru skladby, čiže som spokojná. A bude aj prekvapko,“ prezradila. Jej posledný singel L.A.S.K.A. zožal veľké úspechy a jeho video si pozrelo takmer 2 milióny ľudí. S novým videom mieri úspešná interpretka ešte vyššie.

„Verím, že prekonáme túto hranicu. Nakrútili sme skvelé video so skvelým tímom. Chalani z Pseudoart sú na Slovensku najlepší. Baby z Ladylicious si so mnou strihli tanček, ktorý dúfam uvidím na vystúpeniach aj pod pódiom. Moji fanúšikovia tancovať vedia!“ smeje sa. Skladbu Swing predstavila ako spoluprácu s producentským duom Mafia Corner. „Je to trendový tanečný song, ktorý bol napísaný pre Dominiku a jej nekonečnú chuť tancovať,“ prezradil Randy. Toy Boy dodáva: „Celkom ma zaujíma, ako na tento song a klip zareagujú ľudia. Obsahuje elementy electro swingu, ktorý sme priniesli v našom singli Zuzulienka“. Spoluprácu so speváčkou pritom hodnotia pozitívne. Mafia Corner sa autorsky podieľala aj na hite L.A.S.K.A.

Domov
Zdieľať
Diskusia