Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2022, 16:00
Čas čítania 1:15
Richard Balog

Spolupráca medzi Gucci a Palace Skateboards je realitou. V ponuke nájdeš futbalové dresy, zvonové rifle, baranicu aj motorku

Spolupráca medzi Gucci a Palace Skateboards je realitou. V ponuke nájdeš futbalové dresy, zvonové rifle, baranicu aj motorku
Zdroj: Gucci
MÓDA GUCCI PALACE SKATEBOARDS
Uložiť Uložené

Jednotlivé návrhy sú prácou Alessandra Micheleho a spoluzakladateľov streetwearovej značky Leva Tanju a Garetha Skewisa.

Spolupráca medzi módnym domom Gucci a značkou Palace Skateboards je realitou. Špeciálne spojenie návrhára Alessandra Micheleho so spoluzakladateľmi londýnskej streetwearovej ikony Levom Tanjuom a Garethom Skewisom je stretnutím dvoch odlišných svetov, ktoré spájajú prvky luxusnej módy s jedinečnou atmosférou z prostredia skejtbordingu.

Pre značku Palace Skateboards ide pravdepodobne o najväčšiu udalosť v histórii, aj keď v minulosti predstavila kolekcie so značkami, ako sú Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Moschino či Arc’teryx. 

Kampaň je plná známych tvárí vrátane skejtbordového jazdca Luciena Clarka, ale aj mimozemšťanov a animovaných postáv – podobne ako v prípade predchádzajúcich kolekcií módneho domu Gucci.

GucciGucciGucciGucci
Zobraziť galériu
(12)
Odporúčané
Značka Adidas valcuje konkurenciu limitovanými pármi Yeezys, ale aj ikonickými retro siluetami Značka Adidas valcuje konkurenciu limitovanými pármi Yeezys, ale aj ikonickými retro siluetami 12. októbra 2022, 10:00

Komplexný sortiment kolekcie je opísaný sloganom „Viac Gucci ako samotné Gucci“, a ponúka prevažne unisex modely s nádychom obdobia zo začiatku milénia. Sila loga, monogramu GG a motívu Triferg od spoločnosti Palace Skateboards preniká do veľkej časti produktov, vďaka čomu sú návrhy veľmi ľahko identifikovateľné.

Okrem klasických ready-to-wear modelov, ako sú zvonové rifle, vzorované košele, kožené bundy, mikiny alebo zimné čiapky, posunuli obe strany debutovú spoločnú kolekciu o úroveň vyššie, a to vďaka referenciám, ktoré môže poskytnúť len Palace Skateboards. Na mysli máme predovšetkým upravený motocykel Moto Guzzi V7, ale aj trezor GG-P Supreme či hodvábne vankúše s grafickými potlačami. 

Vynechať nemôžeme ani futbalové dresy s goliermi v retro štýle z 80. rokov, baranice, elegantné kožené mokasíny vo viacerých farebných vyhotoveniach, minisukne a podprsenky s monogramom GG alebo sériu doplnkov v podobe batožiny a tašiek. 

Jednotlivé produkty zo spoločnej kolekcie značiek Gucci a Palace Skateboards budú dostupné 21. októbra v online obchode Gucci Vault a v kamenných obchodoch britského výrobcu. Zoznam nájdeš na webovej stránke. Je viac ako pravdepodobné, že všetky návrhy budú vypredané v priebehu niekoľkých minút od uvedenia do predaja a reselleri ich budú ponúkať s niekoľkonásobnou prirážkou. 

Nižšie nájdeš sprievodné video od režiséra Maxa Siedentopfa, ktorý stavil na kombináciu reality s neočakávanými a prekvapivými momentmi v sprievode skladby Out of Space od The Prodigy z roku 1992.

Anketa:
Sú obdobné módne spolupráce stále zaujímavé?
Áno.
Nie.
Áno.
63 %
Nie.
38 %
Domov
Zdieľať
Diskusia