Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Arvin & Benet.
11. októbra 2022, 11:30
Čas čítania 0:54
Richard Balog

Štvorizbový penthouse na jednej z najlepších adries v Bratislave. Bonusom sú dve terasy a šarm historickej budovy

Štvorizbový penthouse na jednej z najlepších adries v Bratislave. Bonusom sú dve terasy a šarm historickej budovy
Zdroj: Arvin & Benet
KULTÚRA ARVIN & BENET BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Realitná kancelária Arvin & Benet uvádza, že ide o najhodnotnejšiu ponuku na bratislavskom realitnom trhu s cenou do jedného milióna eur. Súhlasíš?

Bratislavský realitný trh odkrýva ďalší poklad, tentoraz na jednej z najlepších adries v meste – na Tallerovej ulici, ktorá nie je len zárukou prestíže, ale predovšetkým kvalitného bývania. 

Štvorizbový penthouse sa nachádza v elegantnej historickej budove v blízkosti známeho hotela Marrol's a disponuje úžitkovou plochou skoro 150 štvorcových metrov. Bonusom sú dve terasy orientované do tichého dvora, ktoré spoločne majú 47 štvorcových metrov. 

Byt je kompletne zrekonštruovaný a ako uvádza realitná kancelária Arvin & Benet, ktorá nehnuteľnosť predáva, ide o najhodnotnejšiu ponuku na miestnom trhu s cenou do jedného milióna eur. Aktuálna cena je 759 000 eur. 

Odporúčané
Pýcha modernej architektúry z Dánska, ktorá získala desiatky ocenení. Takto má vyzerať rekonštrukcia priemyselnej budovy Pýcha modernej architektúry z Dánska, ktorá získala desiatky ocenení. Takto má vyzerať rekonštrukcia priemyselnej budovy 7. októbra 2022, 18:00

Nehnuteľnosť disponuje zaujímavými parametrami a jej hlavnými výhodami sú okrem polohy aj vzdušné priestory a maximálna flexibilita v rámci prispôsobenia. Bytový dom disponuje vlastným výťahom. Samotný penthouse je realizovaný ako nadstavba, čo je veľkou výhodou, keďže kombinuje atmosféru pôvodnej historickej budovy s modernými prvkami, ako sú veľkoformátové okná či klimatizácia.

Dispozícia je rozdelená do dvoch poschodí – prvé ponúka veľkú obývaciu miestnosť s kuchyňou, ktorú je v prípade záujmu možné prerobiť na šatník, toaletu a terasu. Druhé poschodie prístupné cez schodisko okamžite zapôsobí majestátnym priestorom a svetlom. Zvyšnú časť tvoria dve samostatné spálne a dve kúpeľne. 

Zaujímavosťou je, že majitelia nehnuteľnosť využívali ako kanceláriu – vzhľad jednotlivých izieb/priestorov na fotografiách je homestaging od dizajnérov firmy Arvin & Benet. Viac detailných informácií nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie. Predtým si vychutnaj galériu fotografií. 

BratislavaBratislavaBratislavaBratislava
Zobraziť galériu
(14)
Domov
Zdieľať
Diskusia