Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
29. septembra 2022, 10:30
Čas čítania 2:37
Richard Balog

Hlavná sezóna mikín a svetrov je tu. Doplň svoj šatník o kúsky, ktoré budeš milovať

Hlavná sezóna mikín a svetrov je tu. Doplň svoj šatník o kúsky, ktoré budeš milovať
Zdroj: Queens
MÓDA QUEENS
Uložiť Uložené

Vybrali sme najzaujímavejšie mikiny z ponuky online obchodu Queens. Atraktívne varianty sú dostupné od 70 eur.

Mikiny a svetre sú v početnom zastúpení v takmer každom šatníku, a to bez ohľadu na vek či pohlavie majiteľa. Ide o jednu z najobľúbenejších vrchných vrstiev, ktorú ľahko skombinuješ, je pohodlná a dokonale ochráni pred nižšími teplotami. V priebehu jesene ich nosíme skoro každý deň a kúpu kvalitného kúsku neoľutuješ ani po niekoľkých sezónach.

Vybrali sme 20 najatraktívnejších vyhotovení mikín z ponuky online obchodu Queens. Záleží len na tebe, či siahneš po jednofarebnom variante s vyšívaným logom Carhartt WIP alebo uprednostníš výrazný produkt s grafickou potlačou od značky PLEASURES.

V deň publikovania článku je v online obchode Queens akcia do výšky 25 % na vybrané produkty, vďaka čomu môžeš ušetriť desiatky eur. 
Odporúčané
Toto sú výnimočné páry tenisiek, ktoré získaš za retail. Siahneš po modeli od New Balance, Nike alebo Raf Simons? Toto sú výnimočné páry tenisiek, ktoré získaš za retail. Siahneš po modeli od New Balance, Nike alebo Raf Simons? 24. septembra 2022, 13:30

Muži

Carhartt WIP Chase Hoodie  77,50 €

Nadčasová klasika v tmavozelenom odtieni z dielní značky Carhartt WIP. Len ťažko nájdeš kvalitnejšiu mikinu v rovnakej alebo v podobnej cenovej kategórii.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Nike NSW Fleece Crewneck  87 €

Ak hľadáš výrazný model bez kapucne, skús tento sveter s logom Nike cez celú hruď v zelenej farbe.

Nike NSW
Zdroj: Queens

Carhartt WIP American Script Hoodie  87 €

Sivý model s vyšívaným nápisom je nadčasovou voľbou, ktorú neoľutuješ. Cena zodpovedá kvalite použitých materiálov aj kvalite prešívania spojov.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Carhartt WIP American Script Hoodie  87 €

Pozornosť si zaslúži aj svetlý variant s rovnakým vyšívaným motívom v ľavej hornej časti tela.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Nike French Terry Pullover Hoodie  95 €

Pre fanúšikov produktov z dielní značky Nike sme vybrali aj túto bavlnenú mikinu so zipsom a s kontrastným oranžovým logom. 

Nike
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Logo Hoodie  99 €

Mikiny od Carhartt WIP sú vždy skvelou voľbou a to platí aj v prípade tohto svetlohnedého bavlneného variantu s kapucňou.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens

Nike Solo Swoosh Hoodie  99 €

Atraktívny dizajn, prémiové materiály a férová cena sú zárukou dobrého nákupu. Ak by sme si mali vybrať jeden produkt z dnešného výberu, naša voľba by bola jasná. 

Nike
Zdroj: Queens

PREACH Logo Crewneck  117 €

Sivá bavlnená mikina bez kapucne je povinnou výbavou každého šatníka. Bez ohľadu na vek a pohlavie.

PREACH
Zdroj: Queens

Daily Paper Naman Sweater  117 € 

Holandská značka Daily Paper má v portfóliu množstvo zaujímavých svetrov vrátane tohto sivého modelu s výstrihom a s patentmi. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Nyoka Hoodie  117,50 €

Rovnako zaujímavá je aj táto svetlá mikina s kapucňou doplnená o tmavomodré logo holandského výrobcu. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

PLEASURES Graphic Hoodie  123 €

V online obchode Queens nájdeš tiež produkty od značky PLEASURES, napríklad aj túto čiernu mikinu s kapucňou a s originálnym grafickým motívom ohňostroja nad mrakodrapmi. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

PREACH Oversized Polaroid Graphic Hoodie  127,50 €

Nadrozmerný kúsok s vyšívaným nápisom PREACH na kapucni v svetlozelenom pastelovom odtieni je ideálnou voľbou do pekného počasia. 

PREACH
Zdroj: Queens

PREACH Oversized Hoodie  134,50 €

Pre fanúšikov zemitých farieb sme vybrali nadrozmerný model od rovnakej značky s decentným nápisom na hrudi. 

PREACH
Zdroj: Queens

Daily Paper Naqib Hoodie  136,50 €

Produkty s logom Daily Paper majú v dnešnom výbere viacnásobné zastúpenie aj vďaka tejto modrej mikine s kontrastnou grafickou potlačou. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

PLEASURES Graphic Hoodie  143 €

Záver mužskej časti patrí tmavozelenému kúsku s bielym logom značky PLEASURES a s nápisom Do Not Disturb v ružovej farbe. Cena na úrovni 140 eur je priamoúmerná nákladom na výrobu. 

PLEASURES
Zdroj: Queens

Ženy

Nike NSW Oversized Jersey Hoodie  71,50 €

Úvod ženského výberu si pre seba získala čierna bavlnená mikina s kapucňou s ikonickým logom Nike za cenu 70 eur. Model, ktorý bude aktuálny stále.

Nike NSW
Zdroj: Queens

Nike Sportswear Fleece Phoenix Sweater  75,50 €

Naším favoritom pre ženy je tento sivý sveter so zapínaním na zips a s nenápadným swooshom v hornej časti tela. Nadčasová záležitosť, ktorú môžeš nosiť s rifľami aj s cyklistickými šortkami počas posledných teplých dní. 

Nike Sportswear
Zdroj: Queens

Daily Paper Nine Sweater  106,50 € 

Návrhársky tím značky Daily Paper myslí aj na ženy a výsledkom je napríklad svetlomodrý bavlnený sveter s viacerými nápismi vpredu. 

Daily Paper
Zdroj: Queens

Daily Paper Nomafu Hoodie  116 €

Šatník môžeš doplniť aj o tento svetlý variant klasickej bavlnenej mikiny s logom Daily Paper. Cena je veľmi férová vzhľadom na zvučnosť značky, kvalitu materiálov a výrobu v portugalských dieľňach.

Daily Paper
Zdroj: Queens

Carhartt WIP Nelson Hoodie  123 €

Posledná mikina v dnešnom výbere pochádza z dielní značky Carhartt WIP a ide o klasický bavlnený model v hnedej farbe s vyšitým logom v hornej časti. Týchto 120 eur neoľutuješ nikdy.

Carhartt WIP
Zdroj: Queens
Odporúčané
Kožené tenisky sú ideálnou voľbou do jesenných dní. Vybrali sme 10 párov so skvelým pomerom ceny, kvality a vzhľadu Kožené tenisky sú ideálnou voľbou do jesenných dní. Vybrali sme 10 párov so skvelým pomerom ceny, kvality a vzhľadu 17. septembra 2022, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia