Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
24. septembra 2022, 13:30
Čas čítania 4:05
Richard Balog

Toto sú výnimočné páry tenisiek, ktoré získaš za retail. Siahneš po modeli od New Balance, Nike alebo Raf Simons?

Toto sú výnimočné páry tenisiek, ktoré získaš za retail. Siahneš po modeli od New Balance, Nike alebo Raf Simons?
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš aj vzácne produkty, ktoré sú na iných miestach vypredané.

Online obchod Footshop je domovom pre tisícky párov tenisiek, a to vrátane limitovaných párov, ktoré sú vypredané v priebehu niekoľkých minút od uvedenia do predaja. Ak budeš dostatočne rýchly/-a, výnimočné siluety teraz získaš za retail.

Vybrali sme 10 najlepších limitovaných tenisiek z portfólia značiek Adidas Originals, Nike, New Balance, Reebok alebo Y-3, v ktorých budeš neprehliadnuteľný/-á. Vyber si svojho favorita.

Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisiek sú uvedené pred zľavou.
Odporúčané
Predražené detské oblečenie či doplnky podľa sezónnych trendov. Tieto módne výrobky radšej nekupuj Predražené detské oblečenie či doplnky podľa sezónnych trendov. Tieto módne výrobky radšej nekupuj 20. septembra 2022, 17:30

Reebok Classic Leather SP 90 €

Výber začíname pri značke Reebok – siluetou Classic Leather SP, ktorá je na pultoch obchodov skoro štyridsať rokov a stále patrí medzi najvyhľadávanejšie modely v kategórii bežeckých modelov. 


Jednoduchý dizajn, kožené vyhotovenie a kvalitné prešívanie sú zárukou, že tieto tenisky budú ideálnou voľbou na každodenné nosenie a dokonalý doplnok k outfitom. Vďaka decentnému stvárneniu ich ľahko skombinuješ s čímkoľvek zo svojho šatníka. Cena 90 eur poteší aj študentský rozpočet. 

Reebok Classic Leather SP
Zdroj: Footshop

New Balance 550  122,95 €

Značka New Balance má za sebou veľmi úspešné obdobie, keď vedenie spoločnosti predstavilo desiatky skvelých párov tenisiek, ktoré zanechali v tieni modely od konkurenčných výrobcov. 

Dokonalým príkladom je retro basketbalový model s číselným označením 550, ktorý bol populárny predovšetkým v 70. a 80. rokoch minulého storočia. Vďaka jemným úpravám chytil nový dych a táto jednoduchá farebná schéma mu náramne pristane.

Podobné páry tenisiek sú teraz v kurze, a preto by si ich nemal prehliadať. Cena na úrovni 120 eur je viac ako dobrá vzhľadom na kvalitu materiálov a spracovania. Výnimočná obuv na každý deň.

New Balance 550
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low (Luxe)  130 €

Pri retro modeloch chvíľu zostaneme, a to vďaka luxusnej verzii ikonickej siluety Forum Low z portfólia značky Adidas Originals. Tenisky vyšli prvý raz v roku 1984 a v upravenej verzii o šesť rokov neskôr. Svojou krásou si získajú teniskových nadšencov aj v súčasnosti.

Ide o unisex model, ktorý je medzi novinkami v ponuke online obchodu Footshop v atraktívnom farebnom vyhotovení. Kombinácia bieleho koženého základu, zažltnutej podrážky, zelených panelov a zlatého loga Adidas Originals je neprehliadnuteľná. Tenisky získaš za 130 eur a môžeš si byť istý/-á, že ich neuvidíš na každom kroku ako v prípade základných vyhotovení modelového radu Forum Low. 

Adidas Originals Forum Low
Zdroj: Footshop

New Balance 9060  154,95 €

Ako sme už spomínali, vedenie spoločnosti New Balance predstavilo desiatky skvelých vyhotovení v uplynulých mesiacoch, a to vrátane týchto športových krások v tmavých farebných tónoch.

Modelový rad s číselným označením 9060 nepatrí medzi najznámejšie v portfóliu značky, ale svojou nadčasovou atraktivitou osloví aj náročných zberateľov. Originálne tenisky môžu byť tvoje za približne 130 eur vďaka aktuálnej zľave vo výške 15 %. Dostupné sú v mužských veľkostiach.

New Balance 9060
Zdroj: Footshop

Nike Hot Step Air Terra x NOCTA®  169,95 €

Drake patrí medzi najväčšie hudobné hviezdy v tomto storočí, vďaka čomu získal partnerstvo so spoločnosťou Nike, aby predstavil vlastnú víziu tenisiek, ktorá osloví masy ľudí. Výsledkom je silueta Hot Step Air Terra s ikonickou vzduchovou bublinou v spodnej časti medzipodrážky a s množstvom chrómových detailov. 

V ponuke online obchodu Footshop je k dispozícii čierny variant so zlatými detailmi a s logom značky NOCTA® na jazyku. Cena 170 eur je priamoúmerná kvalite spracovania a zvučnosti spolupráce. Bohužiaľ, dostupné sú už len ženské veľkosti v limitovaných množstvách, inak by boli u nás.

Nike Hot Step Air Terra x NOCTA
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 1 Premium  199,95 €

Nike Air Max 1 sú z nášho pohľadu najatraktívnejším radom s prívlastkom Air Max. V portfóliu online obchodu Footshop nájdeš okrem iných aj tento prémiový variant zahalený do kombinácie kože, semišu a syntetických tkanín.

Bonusom je svieža farebná schéma s dominantnými hnedými odtieňmi a s kontrastným svetlotyrkysovým logom z oboch strán. My dávame týmto limitovaným teniskám plný počet bodov a veríme, že ich uvidíme v uliciach Bratislavy, a to napriek cene na hranici 200 eur. 

Nike Air Max 1 Premium
Zdroj: Footshop

Nike Spark Flyknit  200 €

Ak rád vyčnievaš z davu, potom skús tenisky Nike Spark Flyknit, ktorých originálny vzhľad očarí okoloidúcich ľudí z diaľky. Čerstvá novinka z dielní amerického športového giganta je dostupná v mužských aj v ženských veľkostiach. 

Futuristická silueta so zvrškom z priedušnej tkaniny je vhodná do suchého počasia, a preto odporúčame pred ich nosením skontrolovať predpoveď. Bola by škoda, ak by si tento poklad s cenou 200 eur zničil predtým, ako ho otestuješ v mestskom prostredí, kde sa pohybuje s ľahkosťou.

Nike Spark Flyknit
Zdroj: Footshop

Y-3 Hokori III  300 €

Japonský návrhár Yohji Yamamoto pracuje pod hlavičkou línie Y-3 skoro dvadsať rokov, pričom stále prináša neopozerané nápady, ktoré sú úplne odlišné od konkurencie. Stačí, ak sa pozrieš na model s názvom Hokori III. 

Tenisky sú inšpirované retro siluetami s tromi pruhmi, ale Yamamoto im dodal futuristické línie v svetlých tónoch v kombinácii s prémiovými materiálmi a s maximálnym komfortom. V online obchode Footshop sú k dispozícii v mužských veľkostiach a vďaka zľave vo výške 15 % budú tvoje za 255 eur. Ak hľadáš výnimočný pár tenisiek, potom ide o správnu voľbu. 

Y-3 Hokori III
Zdroj: Footshop

Nike Air Sunder Max SP x Comme des Garçons Homme Plus  324,95 €

Záver výberu sme venovali teniskám Nike Air Max Sunder SP x Comme des Garçons Homme Plus v dvoch farebných vyhotoveniach. Ako prvé predstavujeme bielo-čierne krásky zahalené do kombinácie prémiového neoprénu a syntetických tkanín, ktoré sú doplnené o kovový zips v oblasti šnurovania. Podporu pri chôdzi poskytuje technológia Air a medzipodrážka s názvom Phylon. 

Značka CdG je minimálna a objavuje sa len na jazyku, zatiaľ čo logo spoločnosti Nike je umiestnené na viditeľnejšom mieste z bočnej strany tenisiek. Cena na úrovni 325 eur odzrkadľuje kvalitu a zvučnosť spolupráce, ktorá funguje dlhé roky. 

Nike Air Sunder Max SP
Zdroj: Footshop

Nike Air Sunder Max SP x Comme des Garçons Homme Plus  324,95 €

Ak preferuješ decentnejšie páry tenisiek, potom budú správnou voľbou Nike Air Sunder Max SP x Comme des Garçons Homme Plus v celočiernom vyhotovení z rovnakých materiálov a s rovnakou cenou. 

Nike Air Sunder Max SP
Zdroj: Footshop

BONUS

Raf Simons Antei  419,95 €

Raf Simons patrí medzi najuznávanejších módnych návrhárov v modernej ére, a to aj vďaka modelom obuvi, respektíve tenisiek, ktoré prináša pod hlavičkou vlastnej rovnomennej značky. 

Silueta s názvom Antei si získala našu pozornosť vďaka športovému vzhľadu, kontrastnej farebnej schéme aj plastovému krytu s lesklým povrchom cez šnurovanie. Belgický módny mág týmto avantgardným dielom trafil klinec priamo po hlavičke a v prípade, že ti nebude chýbať 420 eur, neváhaj ani sekundu.

Raf Simons Antei
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Kožené tenisky sú ideálnou voľbou do jesenných dní. Vybrali sme 10 párov so skvelým pomerom ceny, kvality a vzhľadu Kožené tenisky sú ideálnou voľbou do jesenných dní. Vybrali sme 10 párov so skvelým pomerom ceny, kvality a vzhľadu 17. septembra 2022, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia