Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2022, 21:50
Čas čítania 0:32
Adriana Královičová

Limitovaná kolekcia, ktorá poteší milovníkov hudby. Ikea spolu so Swedish House Mafia predstavujú OBEGRÄNSAD kolekciu

KULTÚRA IKEA INTERIÉROVÝ DIZAJN SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Určená je pre všetkých s obmedzeným rozpočtom, no neobmedzenou kreativitou. Ponúka produkty, z ktorých si môžete vytvoriť domáce hudobné štúdio za dostupné ceny.

Elektronická skupina Swedish House Mafia pri vytváraní kolekcie myslela na všetkých, ktorí sa nejakých spôsobom venujú hudbe. Či už ide o producentov, interpretov, alebo ľudí, ktorí doma radi počúvajú hudbu. Prvé výrobky predstavili na IKEA FESTIVALE na Milano Design Weeku 2022, uvádza v tlačovej správe. 

Odporúčané
Vyskúšali sme reproduktor z Ikey. Vyzerá ako obraz, má skvelý zvuk a nestojí ani dvesto eur Vyskúšali sme reproduktor z Ikey. Vyzerá ako obraz, má skvelý zvuk a nestojí ani dvesto eur 23. augusta 2021, 11:04

Kolekcia sa skladá z viac ako 20 dizajnových výrobkov pre hudobných producentov. Ukázali stôl, kreslo a gramofón. Predstavitelia zoskupenia Swedish House Mafia hovoria, že im išlo o to, aby stôl spĺňal požiadavky profesionálov. Reproduktory na stojanoch sú v úrovni uší, vysúvacia lavica slúži na umiestnenie klávesnice, čím sa uvoľní priestor na pracovnej ploche. 

Anketa:
Páči sa ti kolekcia OBEGRÄNSAD?
Áno.
Nie.
Áno.
86 %
Nie.
14 %

Kreslo pôsobí elegantným a minimalistickým dojmom. Je nastaviteľné, zabezpečuje pohodu a relax pri počúvaní či tvorení hudby. Celý štúdiový nábytok dotvára robustný, elegantný gramofón napojený na reproduktory. Spája nadčasovosť s prehrávaním vinylových platní. 

Kolekcia príde na trh v októbri 2022. 

Ukážka z kolekcie IKEA OBEGRÄNSAD.Ukážka z kolekcie IKEA OBEGRÄNSAD.Ukážka z kolekcie IKEA OBEGRÄNSAD.Ukážka z kolekcie IKEA OBEGRÄNSAD.
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia