Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2022, 14:06
Čas čítania 0:33
Jakub Paulík

VIDEO: Princ Harry nazval Matta Smitha „dedom“. Herec v seriáli The Crown stvárňoval princa Philipa, jeho starého otca

FILMY A SERIÁLY BRITSKÁ KRÁĽOVSKÁ RODINA MATT SMITH
Uložiť Uložené

Britský herec si zaspomínal na vtipnú príhodu s princom Harrym.

Matt Smith sa počas jedného zápasu v póle v minulosti stretol s princom Harrym. V relácii The Today Show on Thursday na NBC opísal, ako k nemu člen kráľovskej rodiny prišiel, potriasol mu rukou, a humorne poznamenal „starý otec“.

Odporúčané
Matt Smith z House of the Dragon: Pri rozhovoroch nešetrí vulgarizmami. Hercovi kamoši majú jeho slávu „u pr**le“ Matt Smith z House of the Dragon: Pri rozhovoroch nešetrí vulgarizmami. Hercovi kamoši majú jeho slávu „u pr**le“ 12. septembra 2022, 14:30

Odkazoval tak na to, že Matt Smith v seriáli od Netflixu The Crown hral postavu princa Philipa, ktorý bol manželom kráľovnej Alžbety II. a starým otcom princa Harryho. Zdá sa tak, že Harry na rozdiel od princa Philipa, ktorý seriálom opovrhoval, nemal s The Crown žiaden problém. Podobne to vraj vnímala aj samotná kráľovná. Smith počul, že jednotlivé epizódy si vychutnávala každú nedeľu.

Herec sa na scéne preslávil svojou rolou Doctora Who a úspech zožal aj za postavu kráľovninho celoživotného partnera v The Crown. V súčasnosti ho však diváci poznajú predovšetkým ako Daemona Targaryena zo seriálu House of the Dragon.

Domov
Zdieľať
Diskusia