Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2022, 7:47
Čas čítania 0:37
Eduard Starkbauer

Billie Eilish žiari v novej kampani v okuliaroch Gucci

Billie Eilish žiari v novej kampani v okuliaroch Gucci
Zdroj: Gucci
NEWS BILLIE EILISH GUCCI
Uložiť Uložené

Nová línia okuliarov Gucci je inšpirovaná estetikou 80. rokov.

Módny dom Gucci spojil sily s Billie Eilish vo svojej najnovšej kampani na okuliare 2022. V pútavom retro spote v réžii Harleyho Weira vidíme speváčku riadiacu staromódne auto v ikonickej scenérii Hollywood Hills. 

20-ročná držiteľka Oscara a viacnásobná víťazka Emmy má na tvári slnečné okuliare z čierneho acetátu so zlatým logom Gucci. V poslednej scéne sa stretáva so svojím alter egom, ktoré nosí ružové retro okuliare inšpirované estetikou 80. rokov.

Podľa Complexu majú nové modely okuliarov vyjadrovať nadčasovú estetiku a navodzovať zvodnú a kinematografickú náladu. Módny dom Gucci v tlačovej správe vydanej k novej kolekcii píše o spájaní „retro pôvabu a modernej sofistikovanosti“.

Billie Eilish sa po minuloročnom albume Happier Than Ever nedávno fanúšikom pripomenula s EP Guitar Songs, obsahujúcim komorné piesne TV a The 30th.

Domov
Zdieľať
Diskusia