Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2022, 14:58
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Eddie Murphy už nakrúca Policajta z Beverly Hills 4. Pozri si prvé fotky z natáčania

Eddie Murphy už nakrúca Policajta z Beverly Hills 4. Pozri si prvé fotky z natáčania
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY POLICAJT Z BEVERLY HILLS
Uložiť Uložené

Po dlhých rokoch čakania a vylepšovania scenára Eddie Murphy konečne začal nakrúcať očakávanú novinku.

Na sociálnych sieťach môžeš v poslednom období naraziť na prvé fotky z natáčania akčnej komédie Policajt z Beverly Hills 4. Snímka vzniká už niekoľko rokov, počas ktorých herec Eddie Murphy odmietal pokračovanie nakrútiť, pokiaľ nebol dostatočne spokojný s kvalitným scenárom. V týchto dňoch však už naplno zarezáva na pľaci ako Axel Foley a nie je sám.

Odporúčané
Rings of Power ťa ohúri vizuálom, no príliš pomalé tempo ťa nepríjemne vráti do reality – nie je to žiaden Pán prsteňov Rings of Power ťa ohúri vizuálom, no príliš pomalé tempo ťa nepríjemne vráti do reality – nie je to žiaden Pán prsteňov 2. septembra 2022, 13:30

Herca v očakávanej snímke doplní Taylour Paige (Zola) či Joseph Gordon-Levitt (The Dark Knight Rises). Réžie sa chopil Mark Molloy, pre ktorého pôjde o celovečerný debut, keďže predtým režíroval len krátke filmy a reklamy.

Scenár napísal Will Beal (Gangster Squad, Aquaman). Nič ďalšie o snímke nevieme, vrátane jej dátumu premiéry, ale ak všetko pôjde, ako má, legendárny policajt Axel Foley nás v kinách rozosmeje už budúci rok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia