Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. augusta 2022, 22:18
Čas čítania 1:15
Daniel Mikolášik

Vecna zo Stranger Things vydal novú skladbu: Hovorí, že je pán podsvetia a miluje tmu

Vecna zo Stranger Things vydal novú skladbu: Hovorí, že je pán podsvetia a miluje tmu
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI SPRÁVY ZO SVETA STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Predstaviteľ záporáka Vecnu Jamie Campbell Bower sa v klipe prechádza po opustenom cintoríne a spieva v kaplnke s bibliou, na ktorej je obrátený kríž.

Jamie Campbell Bower nie je len talentovaný herec zo štvrtej série úspešného seriálu Stranger Things z produkcie Netflixu, kde sa predstavil ako hlavný záporák Vecna. Divákov prekvapil aj svojím hrozivým barytónom, ktorý využíva aj pri speve. Svojich fanúšikov dnes potešil novou skladbou s názvom I Am.

Britský herec sa tentoraz v country stvárnení v štýle Johnnyho Casha ukázal vo videoklipe so satanistickými prvkami a temnou atmosférou. Prechádza sa v ňom po opustenom cintoríne či spieva v opustenej kaplnke s bibliou, na ktorej je obrátený kríž. „Milujem smútok a temnotu,“ hovorí v rozhovore pre Vulture.

Nie je to však jeho hudobná premiéra. Od roku 2015 hrával v britskej punk/post-hardcorovej kapele Countertfeit, ktorá sa však rozpadla v roku 2020 pre pandémiu koronavírusu. Teraz sa herec rozhodol pre sólo kariéru pod značkou Jamie Bower. Pieseň I Am vraj napísal z pohľadu pána podsvetia a videoklip s jeho predstavou skutočne korešponduje.

Anketa:
Páči sa ti Bowerova hudobná novinka?
Áno.
Nie.
Áno.
44 %
Nie.
56 %

Prednedávnom sa okrem iného priznal aj k niekoľkoročnej závislosti od drog. Tá ho vraj dostala až do psychiatrickej liečebne. Dnes je už však všetko inak. Herec zo Stranger Things totiž oslávil svojich sedem a pol roka abstinencie tweetom, v ktorom sa podelil o svojich predchádzajúcich problémoch.

„Pred dvanásť a pol rokmi som bol aktívne závislý. Ubližoval som sebe, ale aj svojmu okoliu, ktoré som najviac miloval. Bolo to také zlé, že som nakoniec skončil v psychiatrickej nemocnici. Teraz som už sedem a pol roka čistý a triezvy,“ napísal. „Vo svojom živote som urobil mnoho chýb, ale každý deň je príležitosťou začať odznova. Odčiň svoje chyby a pracuj,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia