Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. augusta 2022, 16:30
Čas čítania 5:33
Dominik Vetrák

10 najlepších seriálov s dabingom na Netflixe

10 najlepších seriálov s dabingom na Netflixe
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY NA NETFLIXE NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak nemáš chuť čítať titulky, tieto skvelé seriály si môžeš pozrieť s dabingom.

Po prehľade 10 najlepších filmov s dabingom na Netflixe (či už českým, alebo slovenským) sa dnes pozrieme na seriály. Ak niekto nemá rád titulky alebo len chce odporučiť seriál známemu a rodine, môže sa stať, že natrafí na človeka, ktorý pozerá filmy a seriály len s dabingom.

Preto tu dnes nájdeš 10 najlepších seriálov, ktoré si môžeš užiť s českým dabingom. Bohužiaľ, Netflix zatiaľ slovenské dabingy k populárnym seriálom nepridáva. Ak si chceš dočítať tento a ďalšie stovky článkov, podpor nás a staň sa členom klubu Refresher+. 

Pod názvami filmov nájdeš aj priemerné hodnotenie recenzentov na serveri Rottentomatoes (RT). RT združuje hodnotenia profesionálnych recenzentov, takže sú trochu prísnejšie.

Odporúčané
10 seriálov, ktoré nám zničia sociálny život. Pri týchto novinkách sa od obrazovky zaručene neodlepíš 10 seriálov, ktoré nám zničia sociálny život. Pri týchto novinkách sa od obrazovky zaručene neodlepíš 6. augusta 2022, 14:30

1. Sandman

Aký je dlhý: zatiaľ 1 séria
Hodnotenie na RT: 7,6 z 10
Herci: Tom Sturridge, Boyd Holbrook, Charles Dance

Sandman rozpráva príbeh boha snov. Je ním Morfeus (Tom Sturridge) alias Dream, ktorý predstavuje jednu zo siedmich entít kontrolujúcich kľúčové aspekty existencie sveta a ľudstva. V príbehu sa teda prelínajú dva svety – ľudský a ríša snov. 

 
Po tom, ako Sandmana pomocou knihy okultných rituálov uväzní krutý chamtivec Roderick Burgess (Charles Dance) vo svete smrteľníkov na jedno celé storočie a vezme mu moc, Morfeus zisťuje, že počas jeho neprítomnosti jeho ríša kompletne schátrala. V prvej sérii sa Morfeus pokúša získať späť svoju moc a zachrániť obe ríše. 

Fanúšikovia slávnej komiksovej série sú zo seriálovej adaptácie miestami nadšení. Má aj slabšie chvíľky, no tvorcom sa podarila akcia, zaujímavý príbeh i vizuál. 

2. Mindhunter

Aký je dlhý: zatiaľ 2 série
Hodnotenie na RT: 8,3 z 10
Herci: Holt McCallany, Jonathan Groff, Anna Torv

Legendárny režisér David Fincher natočil kriminálny doku-seriál, z ktorého nás miestami až mrazilo. Fincher nám v ňom predstavil dvoch agentov FBI, ktorí cez rozhovory študujú sériových vrahov. Agenti sú prví, ktorí začínajú profilovať psychologické správanie zločincov s cieľom odhadnúť ďalších ešte pred tým, než spáchajú zločiny.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v máji 2024 26. apríla 2024, 14:30

Prekvapivo im však ich nadriadení hádžu polená pod nohy. Ich práca sa im navyše začína dostávať pod kožu čoraz viac. Seriál stojí na skvelých hercoch, vycibrenej réžii a výbere zločincov, z ktorých niektorí vytvárajú v scénach nepríjemné napätie.

Ak ťa zaujímajú rozhovory či pohľady na život sériových vrahov a nebezpečných zločincov, tento seriál zaručene zhltneš. Vynikajúco funguje aj ako dráma s komplexnými postavami. 

3. The Crown

Aký je dlhý: zatiaľ 4 série, bude ich zrejme 6
Hodnotenie na RT: 8,6 z 10
Herci: Claire Foy, Olivia Colman, Matt Smith, John Lithgow, Tobias Menzies, Helena Bonham Carter a ďalší

Jeden z najdrahších seriálov od Netflixu ťa vtiahne do života anglickej šľachtickej rodiny a rozpovie ti príbeh princeznej Alžbety II., ktorá po otcovej smrti ako 25-ročná nastúpila na trón. Je to jeden z najdrahších seriálov Netflixu (len prvá séria stála Netflix vyše 100 miliónov dolárov) a produkčné hodnoty na ňom vidieť. Historická atmosféra zo seriálu sála v každej scéne. 

 
Seriál ponúka zákulisie kráľovských komnát a pozrieš sa v ňom aj za mreže Buckinghamského paláca či dovnútra Westminsterského opátstva. Ďalším lákadlom je herecké obsadenie na čele s očarujúcou Claire Foy, ktorá bravúrne stvárňuje kráľovnú Alžbetu.
 
V tretej a štvrtej sérii ju vystriedala Olivia Colman a v piatej a šiestej zase Imelda Staunton. Po každých dvoch sériách totiž tvorcovia vymenia všetkých hercov za starších, aby mohli v deji poskočiť o viac rokov a zamerať sa na neskoršie obdobie životov postáv. The Crown je fenomenálny seriál s úžasnými kulisami, dobovou atmosférou a bravúrnymi hereckými výkonmi.
 
 

4. Narcos

Aký je dlhý: 3 série + Narcos Mexico (3 série)
Hodnotenie na RT: 7,6/10
Herci: Wagner Moura, Diego Luna, Pedro Pascal, Boyd Holbrook

Wagner Moura si tu vo svojej životnej role zahral narkobaróna Pabla Escobara úplne geniálne. Prvé tri série Narcosu sa zamerali práve na Escobara, jeho výstup na vrchol a následný tvrdý pád. Seriál má viac sérií, ktoré skúmajú život narkobarónov v Južnej Amerike, no práve prvé tri série sú najlepšie. 

 

Seriál má vynikajúcu réžiu a príbeh podľa skutočných udalostí rozpráva štýlom, vďaka ktorému sa neodlepíš od televízora. Je obdivuhodné, ako úžasne spracovali charaktery postáv.

Verí sa tomu len ťažko, no dokázali ich spraviť také zaujímavé, ľudské, charizmatické a nezvyčajné, že im budeš fandiť aj napriek tomu, že sú to vrahovia. V prípade tohto seriálu platí dvojnásobne, že pozerať ho s dabingom mu uberá na kvalite. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 119421 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia