Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2022, 7:34
Čas čítania 1:17
Adam Novosad

Elon Musk vraj mal milostný pomer s manželkou spoluzakladateľa Googlu. Miliardár to odmietol, správy označil za hlúposti

NEWS ELON MUSK GOOGLE
Uložiť Uložené

Najbohatší muž sveta správy o pomere odmietol, s Nicole Shanahanovou sa vraj stretol len dvakrát v spoločnosti mnohých ľudí.

Miliardár Elon Musk odmietol tvrdenia, že mal v minulosti milostný pomer s Nicole Shanahanovou, manželkou jeho dlhoročného kamaráta a zakladateľa spoločnosti Google Sergeya Brina, píše BBC.

Práve pomer so Shanahanovou mal byť dôvodom, prečo sa s Brinom rozviedla. „Nicole som videl iba dvakrát za posledné tri roky, obidva razy s mnohými ľuďmi navôkol. Nič romantické,“ vysvetľoval Musk na Twitteri.

„Úplná hovadina,“ zareagoval Musk na správy o milostnom pomere na Twitteri. V reakcii uviedol, že spolu s Brinom „boli včera večer na párty“, takže tvrdenia o tom, že viac nie sú priateľmi, sú podľa neho očividným klamstvom. 

Správy o Muskovej afére pôvodne priniesol denník Wall Street Journal, ktorý údajne hovoril s ľuďmi z Muskovho a Brinovho okolia. Pomer mali mať koncom minulého roka. 

V článku Wall Street Journal sa píše, že Musk pred Brinom začiatkom tohto roka na večierku padol na kolená, aby svojho priateľa uprosil o odpustenie.

Odpustenie vraj prišlo, no Brin údajne postupne odpredal svoje podiely v Tesle. V čase, keď sa mala aféra odohrať, už Brin so Shanahanovou oficiálne netvorili pár, no naďalej spolu žili v rovnakej domácnosti.

Odporúčané
Šéf slovenského Googlu Rasťo Kulich: V detstve som nemal ani na lyžiarsky, na štúdium na Harvarde som si zarobil (Rozhovor) Šéf slovenského Googlu Rasťo Kulich: V detstve som nemal ani na lyžiarsky, na štúdium na Harvarde som si zarobil (Rozhovor) 29. marca 2024, 9:30

Musk v tweete obvinil Wall Street Journal, že svojimi článkami opakovane útočí na šéfa Tesly a dodnes už „ani nevie spočítať“, koľko takýchto článkov denník publikoval. „Raz napísali článok o tom, že sa ma FBI chystá zatknúť, tak som zavolal FBI a spýtal sa, čo sa deje, povedali mi len, že ten článok na WSJ je úplná hlúposť,“ skonštatoval miliardár.

                                   

Domov
Zdieľať
Diskusia