Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2022, 21:15
Čas čítania 1:15
Adam Novosad

Herec Chris Evans sa sústredí výlučne na hľadanie lásky. Chce nájsť ženu svojho života

NEWS
Uložiť Uložené

Známy herec si uvedomuje, aké ťažké je nájsť lásku v Hollywoode.

Herec Chris Evans sa momentálne naplno sústredí na hľadanie lásky. Prezradil to v rozhovore pre produkčnú spoločnosť Shondaland, keď sa s reportérkou Mariel Turner rozprávali o aktuálnom vývoji Evansovej kariéry a života v rámci propagačnej kampane na film The Gray Man, v ktorom si najnovšie zahral, informuje The Daily Mail.

„Teraz ti dám dobrú odpoveď,“ pousmial sa herec, keď prišla otázka, na čo sa práve najviac sústredí. „Odpoveďou by mohlo byť, že som práve možno mimoriadne sústredený na hľadanie partnera – niekoho, s kým chceš žiť,“ vyhlásil Evans, ktorý sa preslávil v úlohe Captaina America vo filmoch od Marvelu.

„Pozri, milujem to, čo robím. Je to skvelé a venujem tomu všetko, čo mám,“ vysvetlil herec so slovami, že hollywoodsky priemysel je zvyčajne plný pochybností, váhania a neustálych zmien.

Týmito slovami opísal spôsob, akým žil svoj život doteraz, pretože Hollywood mu nedovoľoval sústrediť sa na svoj romantický život natoľko, ako by on sám chcel. Neustále cestovanie po natáčaniach podľa neho často odradilo potenciálne známosti.

Vo filme The Gray Man si zahral s herečkou Anou de Armas, o ktorej povedal, že na nej niet ničoho, čo by sa nedalo milovať.

Podľa vlastných slov Evans hľadá niekoho, komu by mohol venovať všetok svoj čas. Postupom rokov si uvedomil, že to zrejme znamená nájsť osobu, s ktorou by mohol stráviť zvyšok svojho života. 

Evans v minulosti zažil viacero dlhodobých vzťahov, ktoré však nevydržali tlak Hollywoodu. V rokoch 2001 až 2006 randil s herečkou Jessicou Biel, o rok neskôr začal chodiť s herečkou Minkou Kelly a napokon strávil dva roky bok po boku s komičkou Jenny Slate. Tento vzťah sa skončil v roku 2018, odvtedy Evans svoj osobný život skrýva a prísne si ho stráži.  

Domov
Zdieľať
Diskusia