Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2022, 19:28
Čas čítania 0:56
Viktor Kniš

Rihanna sa dva mesiace po pôrode prvýkrát ukázala svetu. Na koncert prišla podporiť partnera ASAP Rockyho

NEWS RIHANNA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Rihannu odfotili v Londýne, kde práve vystupoval otec jej dieťaťa ASAP Rocky.

Speváčka a podnikateľka Rihanna sa na verejnosti objavila prvýkrát od momentu, keď odcestovala na Barbados, aby tam porodila svoje prvé dieťa.

Počas uplynulého víkendu ju odfotili v Londýne, kde prišla podporiť svojho priateľa, rapera ASAP Rockyho. Ten v britskej metropole vystupoval v rámci svojho turné po Európe. Slávny raper vystúpil ako jeden z headlinerov na veľkolepom Wireless festivale. 

Rihanna zároveň svojou účasťou poctila umeleckú exhibíciu. „Včera večer Rihanna navštívila výstavu Mexickí géniovia v Londýne a virtuálne jeden zo svojich idolov Fridu Kahlo. Vnútorne sme sa rozplakali,“ napísal profil spoločnosti Brain Hunter, ktorá udalosť organizovala.

Speváčka zatiaľ na svojom profile nezverejňuje žiadne fotografie, a to ani z pracovného života. V súčasnosti všetku pozornosť venuje prvorodenému synovi.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fever UK (@fever_uk)

Speváčka a podnikateľka Rihanna sa pred dvoma týždňami stala najmladšou miliardárkou v Spojených štátoch s prívlastkom „selfmade“, informuje CNBC. V preklade to znamená, že nemusela zdediť žiadny majetok ani firmy, aby hodnotu svojho majetku zvýšila umelo. Vypracovala sa sama z nuly bez akéhokoľvek zázemia od rodiny alebo kontaktov, ktoré by jej pomohli naštartovať biznis.

Začala ako speváčka, dnes jej meno nesie niekoľko veľkých firiem. Podniká najmä v beauty biznise a má vlastnú značku spodného prádla a doplnkov.  

V 34 rokoch jej majetok podľa každoročných výsledkov časopisu Forbes dosahuje 1,4 miliardy dolárov. Okrem hodnoty hudobnej kariéry brali finanční analytici do úvahy aj cenu spoločností Fenty Beauty, Fenty Skin a Savage X Fenty.

Domov
Zdieľať
Diskusia