Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2022, 16:05
Čas čítania 0:30
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Zlodej cez výdajné okienko ukradol elektroniku za takmer 2 000 eur. Pomôž policajtom

VIDEO: Zlodej cez výdajné okienko ukradol elektroniku za takmer 2 000 eur. Pomôž policajtom
Zdroj: TASR
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA KRÁDEŽ POLÍCIA SR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Ak spoznávaš muža na videu, kontaktuj políciu.

Policajti z Bratislavy zverejnili na Facebooku video zlodeja, ktorý na bratislavskej Einsteinovej ulici ukradol elektroniku v hodnote takmer 2000 eur. V nočných hodinách – krátko pred po tretej v noci 28.06.2022 vypáčil výdajné okienko na jednej z prevádzok. 

Cez okienko vnikol do vnútorných priestorov, odkiaľ odcudzil notebook, tablet, mobilný telefón, fiškálny terminál ako aj finančnú hotovosť. S odcudzenými predmetmi následne z mieste utiekol. Škoda bola vyčíslená na 1 926 eur.



„V tejto súvislosti pátrame po totožnosti muža na priložených záberoch, ktorý svojimi informáciami napomôže k objasneniu uvedenej veci,“ napísala polícia na sociálnu sieť. 

Ak preto máš informácie o totožnosti muža na videu alebo o tom, kde sa nachádza, môžeš to oznámiť na bezplatnom čísle polície 158., osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície. 

Domov
Zdieľať
Diskusia