Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2022, 7:34
Čas čítania 1:19
Martin Adam Pavlík

MMA súboj medzi Nathanom a Adamom zo Survivora bude poriadne ostrý. Na ostrove vraj zaznela rasistická poznámka

MMA súboj medzi Nathanom a Adamom zo Survivora bude poriadne ostrý. Na ostrove vraj zaznela rasistická poznámka
Zdroj: TV Nova/propagační materiál
ŠPORT MMA OKTAGON MMA SURVIVOR ČESKO & SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápas uvidíme na septembrovom turnaji Oktagon 35 v Brne.

Ako píše portál MMA Fanatik, zápas v klietke medzi účastníkmi súťaže Survivor Česko & Slovensko Adamom a Nathanom pod záštitou organizácie Oktagon MMA bude poriadne osobný pre Adamovu rasistickú poznámku, ktorá zaznela ešte počas šou na jednom z ostrovov v Dominikánskej republike. 

Po skončení súťaže oboch bývalých športovcov (ani jeden z nich sa však predtým nevenoval žiadnemu bojovému športu, a už vôbec nie MMA) oslovil promotér Oktagonu Ondřej Novotný, ktorý Survivora moderoval spolu s Martinom Šmahelom. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)



Netradičný zápas medzi Nathanom Dzabom a Adamom Raiterom sa uskutoční na septembrovom turnaji Oktagon 35 v Brne. Na spomínanom turnaji sa postaví v titulovom zápase strednej váhy aj súčasný šampión Patrik Kincl (ten momentálne aj trénuje Adama na jeho zápas) proti Alexovi Lohorému.

Nathan sa pripravuje v trnavskom Spartakus Fight Gyme Attilu Végha. To, ako vyzerá ich tréning, môžeš vidieť v špeciálnom seriáli s názvom Kto prežije. Prvá epizóda je už dostupná na Youtube, druhá ťa čaká na Oktagon.tv.


Práve na druhú časť navnadil ďalší súťažiaci zo šou Survivor Braňo, keď prezradil, že vzájomný kontaktný súboj o odmenu na ostrove počas súťaže, po ktorom Nathan odpadol od vyčerpania, vyostril Adam rasistickou poznámkou.

Narážal na Adamovu vetu „boj o čokoládu s čokoládou“. Tú vraj vyslovil ešte pred súbojom. Nathan neskôr povedal, že mu to chce za tieto slová vrátiť. Ako sám priznal, dlhé roky sa venoval futbalu. Ako hráč sa dostal do druhej najvyššej českej súťaže, v ktorej obliekal dres Bohemians Praha, a v rámci kariéry si zahral aj v prvej lige v exotickom Kamerune.


„Videl som prvý diel ‚Kto prežije‘ a mám pocit, že Adam sa len rozcvičuje. Ja naozaj trénujem. To, čo robí on, mi pripadalo málo. Adam, pridaj, nech mám nejakého súpera,“ rypol si Nathan. Možno to bolo aj preto, že Adam si z neho na konci prvého dielu uťahoval a spochybňoval jeho kvality, keď ho označil iba za „týpka z Love Islandu“ (v tejto reality šou Nathan takisto súťažil ešte pred Survivorom). 

Domov
Zdieľať
Diskusia