Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2022, 17:30
Čas čítania 0:59
Tímea Krauszová

Billie Eilish prehovorila o svojom tele: je to môj škaredý kamarát, všade ide so mnou

NEWS BILLIE EILISH BILLIE EILISH – NOVINKY SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Úspešná speváčka má pocit, že nikoho nepriťahuje. Jej vzťah k vlastnému telu stále nie je úplne uzdravený.

Speváčka Billie Eilish sa postupne učí mať rada svoje telo. Má za sebou kus cesty, no jej vzťah k sebe samej stále nie je úplne vyliečený. V rozhovore pre Sunday Times podľa Yahoo Life povedala, že s vnímaním vlastného tela bojuje dlhodobo. Eilish tento týždeň vystúpi na známom britskom hudobnom festivale Glastonbury.

Môj škaredý kamarát

Vzťah so svojím telom Eilish rieši zhruba od jedenástich, vtedy jej diagnostikovali Tourettov syndróm. „Milujem, že moje telo je moje a ide so mnou všade, kam idem. Tak trochu o ňom premýšľam ako o svojom kamarátovi. Je to môj škaredý kamarát, je to komplikované.“ O zložitej situácii nehovorí prvýkrát, keďže jej telo v priebehu rokov riešili médiá aj fanúšikovia.

Billie Eilish
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang

Eilish sa preslávila v nadrozmernom a neforemnom oblečení, so svojimi neónovo zelenými vlasmi. V tom čase ju ľudia kritizovali, že nie je dostatočne ženská, hovorí v rozhovore. Keď sa neskôr odhalila viac v editoriáli pre magazín Vogue, opäť čelila kritike: za to, že sa odhaľuje až príliš. „Oblečieš si niečo vyzývavejšie a všetci vravia, že si taká tučná krava a štetka. Som štetka a som zapredaná a som rovnaká ako každá iná celebrita, ktorá predáva svoje telo... Čo odo mňa, dočerta, chcete?“ spomína na svoje myšlienky v tom období. 

Odporúčané
Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky Oktagon 57 plný hviezd a veľkolepých bitiek: šokujúce zvraty aj pekelné bitky 5. mája 2024, 12:00

Napriek tomu, že ju milujú milióny fanúšikov, speváčka sa dodnes necíti príťažlivá. Obáva sa, že sa občas až príliš snaží o to, aby sa ľuďom páčila. Na tomto, ale aj na iných psychických problémoch však intenzívne pracuje a zlepšuje sa v tom. Učí sa, ako byť zraniteľná.

Domov
Zdieľať
Diskusia