Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2021, 20:01
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

Billie Eilish už neskrýva svoje telo. Pre Vogue sa nahodila do korzetu a ukázala ženské krivky

Billie Eilish už neskrýva svoje telo. Pre Vogue sa nahodila do korzetu a ukázala ženské krivky
Zdroj: REFRESHER/Filip Poreba
MÓDA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Fotografovanie si mladá speváčka podľa vlastných slov veľmi užila.

Speváčka Billie Eilish je okrem iného známa svojím netradičným štýlom obliekania, ktorého cieľom je, aby nedal vyniknúť jej telu. Mikiny a tepláky v nadmerných veľkostiach sú niečo, s čím si ju spája väčšina ľudí. Videli sme ju, samozrejme, aj v inom outfite, no len veľmi výnimočne.

Odporúčané
Ruská streetstylová móda dobyla svet. Veľké mikiny, teplákovky, zlátaniny a cyriliku pozná takmer každý tínedžer na svete Ruská streetstylová móda dobyla svet. Veľké mikiny, teplákovky, zlátaniny a cyriliku pozná takmer každý tínedžer na svete 26. apríla 2021, 14:30

Známa speváčka sa však po novom rozhodla nechať nafotiť pre slávny módny magazín Vogue, v ktorom pózuje na štyroch zvodných fotografiách. 

Milujem tieto zábery a ich fotografovanie sa mi skutočne páčilo. Robte si, čo chcete a kedykoľvek chcete. Na všetko ostatné sa vys*rte,“ odkázala 19-ročná hviezda svojim fanúšikom.

Domov
Zdieľať
Diskusia