Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2022, 18:12
Čas čítania 0:39
Jakub Paulík

VIDEO: Polonahého Slováka v lietadle musela zobrať polícia. Bol opitý, obťažoval letušky a chcel sa biť s pasažiermi

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE LIETADLO
Uložiť Uložené

Let do Bratislavy sa zdržal o viac ako hodinu.

Slovák pod vplyvom alkoholu cestou z Malorky do Bratislavy narobil posádke a pasažierom veľké problémy. Odmietal sa vzdať fľaše s alkoholom, vulgárne nadával ľuďom v okolí a vyzýval ich na bitku, informujú Topky.sk.

Čitateľ Gabriel, ktorý portálu opísal svoj zážitok, tvrdí, že si s ním zamestnanci nevedeli dať po dobrom rady. „Už do lietadla nastúpil značne pod vplyvom alkoholu. V lietadle obťažoval letušky a slovne napádal spolucestujúcich. Keď ho letuška vyzvala pri štarte lietadla, aby odložil fľašu s alkoholom, odmietol to,“ opísal bizarný zážitok očitý svedok.

Lietadlo z Malorky do Bratislavy, ktorým Gabriel letel, malo preto v pondelok vyše hodinové meškanie. Pilot sa musel vrátiť zo štartovacej dráhy a personál na agresora zavolal políciu. Než prišli policajti, muž v podnapitom stave vyzýval spolucestujúcich na bitku.

Následne kričal, že ani nevie, kde sedí. Ľudia ho žiadali, aby odišiel z lietadla, no najväčšiu odvahu vraj prejavila istá žena, ktorá mu zobrala z ruky fľašu alkoholu. Na letisko následne dorazili tri policajné autá a muža odviedli (pozri si video nižšie).

Domov
Zdieľať
Diskusia