Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2022, 16:01
Čas čítania 0:54
Daniel Mikolášik

Post Malone priznal, že sú dni, keď vyfajčí vyše 80 cigariet. Závislosť mu vraj zničila hlas

Post Malone priznal, že sú dni, keď vyfajčí vyše 80 cigariet. Závislosť mu vraj zničila hlas
Zdroj: Getty Images for Coachella/Matt Winkelmeyer
HUDBA CIGARETY POST MALONE SPRÁVY ZO SVETA ZÁVISLOSTI
Uložiť Uložené

Kedysi vraj fajčil aj v posteli, no dnes už má vo svojom dome špeciálnu zónu, kde má počítač, na ktorom hráva Apex Legends, a kde zhromažďuje krabičky cigariet.

Post Malone priznáva, že je závislý od cigariet, pričom v podcaste Full Send Malone prezradil, že denne vyfajčí v priemere 40 až 45 cigariet. Dodal, že už mal aj také dni, keď vyfajčil viac ako 80 cigariet. Závislosť nazval zlozvykom, ktorý mu vraj zničil hlas, cituje Unilad.

Poprocková hviezda dostala otázku, ako často fajčí, vzhľadom na to, že cigarety sú symbolom, ktorý ju do veľkej miery sprevádza kariérou. „Vo veľmi zlý deň? Medzi zlým a dobrým dňom je veľmi tenká hranica. Ale v priemere tak 40 až 45,“ odpovedal.

„Keď som manažéra požiadal o druhý balíček, povedal som si: Dobre, kámo, ukľudni sa. Ale keď si otvorím to tretie balenie, poviem si: Som totálna s***ka a potrebujem ísť spať,“ hovorí v podcaste otvorene o závislosti.

Kedysi vraj fajčil aj v posteli, no dnes už má vo svojom dome špeciálnu zónu, kde má počítač, na ktorom hráva Apex Legends, a kde zhromažďuje krabičky cigariet. „Ale chcem povedať, že Johnny Cash fajčil celý svoj život. A znel cool, no nie?“ dodal Malone.

V podcaste okrem iného hovoril aj o svojom novom albume, obnovení vášne pre hudbu či o vzťahu s Justinom Bieberom. Posty po troch rokoch vydal 3. júna štvrtý štúdiový album s názvom Twelve Carat Toothache, ktorý obsahuje 14 skladieb s hosťami ako Kid Laroi, Gunna, Doja Cat či Weeknd. Recenziu na jeho najosobnejší album nájdeš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia