Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2022, 17:35
Čas čítania 1:37
Martin Adam Pavlík

Ivan Buchinger po tvrdej prehre: Pre vás je bojovník dobrý, kým vyhráva. Len čo spraví chybu, už osočujete

Ivan Buchinger po tvrdej prehre: Pre vás je bojovník dobrý, kým vyhráva. Len čo spraví chybu, už osočujete
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY IVAN BUCHINGER LOSENE KEITA MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Šampión perovej divízie Oktagonu poslal tvrdý odkaz neprajníkom.

Slovenský MMA zápasník Ivan Buchinger utrpel v sobotu na turnaji Oktagon 33, ktorý sa konal v nemeckom Frankfurte, tvrdú prehru s 24-ročným Belgičanom Losenom Keitom. Ten je zatiaľ neporazený a v Oktagone dokázal poraziť predtým aj Karola Ryšavého či Ronyho Paradeisera. Práve s ním získal Keita dočasný opasok ľahkej váhy, teraz získal ten pravý, ktorý doteraz držal Buchinger. 

„Buki“ má už teraz len pás v perovej divízii Oktagonu, ale Keita v pozápasovej reči promotérovi Ondřejovi Novotnému prezradil, že chce Buchingerovi vziať aj tento opasok a plánuje sa stať dvojnásobným šampiónom. Keita vyhral nad Buchingerom v prvom kole na knokaut a postaral sa tak o ďalšiu senzáciu. Vyniesla mu bonus za výkon večera vo výške 2 000 €.

Anketa:
Komu si fandil na turnaji Oktagon 33?
Buchingerovi
Keitovi 
Buchingerovi
76 %
Keitovi 
24 %



Slovák na Instagrame následne priznal, že súper bol dobre pripravený, využil jeho slabinu, a poďakoval svojim fanúšikom za podporu a fandenie. Vyjadril sa však ostro aj k neprajníkom. „Som smutný nielen z prehry, ale hlavne z vás, ktorí mi píšete svoje múdrosti pod moje statusy. Každý má šancu vyskúšať, čím všetkým my bojovníci prechádzame, akú silu dávame do každej jednej prípravy, každodenné dvojfázové tréningy, chudnutie 10-15 kíl, nehovoriac o tom, aké je bojovať po polnoci, byť telom aj dušou stopercentný, keď iní už dávno spia,“ napísal na Instagrame

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)



„Pre vás je bojovník dobrý iba dovtedy, kým vyhráva, len čo spraví chybu, už osočujete. Máte však šancu vyskúšať to aj vy. Zaraďte sa do našich radov, začnite športovať, prejdite cestou, ktorou sme prešli my, a ukážte, že ste lepší! To, že som teraz prehral, neznamená, že som skončil. Pokračujem ďalej a na nasledujúci zápas prídem silnejší,“ dodal Buchinger. 

Po zápase sa vyjadril aj jeho súper. „Viem, čoho som schopný. Preto som chcel zápas s Ivanom. Vedel som, že ho dokážem poraziť, pretože štýly robia zápasy. Vedel som, že môj štýl je v porovnaní s jeho štýlom veľmi dobrý. Som šťastný, že som porazil legendu, ako je on. Nikto to ešte takto nedokázal. Dokonca ani Conor McGregor to takto neurobil, takže som šťastný,“ prezradil Losene Keita. Narážal pravdepodobne na to, že McGregor síce Buchingera porazil tiež (ešte v roku 2012), ale on „Bukiho“ ukončil o 40 sekúnd skôr ako Ír. 

Mohlo by ťa zaujímať:
Kam zájsť v Bratislave do kaderníctva? Zver sa do rúk profesionálov a nebudeš ľutovať
Kam zájsť v Bratislave na kávu a koláč? Vybrali sme 11 najzaujímavejších kaviarní a cukrární
Kvízy na Refresheri – Vyskúšaj svoje vedomosti a schopnosti z rôznych oblastí.
Domov
Zdieľať
Diskusia