Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2022, 16:08
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Refew po víťazstve nad Flexkingom: Beef sa skončil, v zápase som jasne dominoval

NEWS FRAYER FLEXKING SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Frayer Flexking zverejnil vyjadrenie, v ktorom tvrdil, že ak by ho nediskvalifikovali, vyhral by. Refew teraz odpovedá.

Refew splnil sľub a vyjadril sa k svojmu sobotnému zápasu s Frayerom Flexkingom, v ktorom zvíťazil po diskvalifikácii slovenského súpera. Flexkingovi z úst opakovane vypadol chránič, rozhodca preto zápas ukončil v prospech českého rapera. Flexking už medzičasom Refewa spochybnil na Instagrame a tvrdil, že na tvári nemá žiadny škrabanec. 

„Ďakujem všetkým za podporu, stalo sa, čo sa stalo, diskvalifikácia za chránič. Viac sa vyjadrím zajtra. Všetci, čo mi hovoria, že som dostal, nemám ani škrabanec, ani monokel, nič mi nie je,“ povedal Flexking.

Refew, naopak, tvrdí, že keď si opakovane pozrel záznam zo zápasu, jednoznačne z neho vyplýva, že mal navrch. „Pre mňa sa tento beef skončil, a to sa vlastne ani nezačal. Zápas som videl niekoľkokrát a bola tam jasná prevaha a kontrola. Hlavne som bol pripravený na štyri kolá s tým, že až od tretieho sme mali začať ísť bomby. Pravidlá platia pre všetkých rovnaké, boli sme s nimi oboznámení. V každom prípade sláva víťazom a česť porazeným,“ dodal Refew. 

Odporúčané
Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) Najrýchlejšie ukončenie večera od Sulíka, potýčka v ringu aj Tlkanec, ktorý ukázal levie srdce v boji proti trom (Report FNC 6) 21. apríla 2024, 1:10

Frayera Flexkinga Národné tenisové centrum v piatok vypískalo, keď sa snažil vysvetliť, čo sa vlastne počas prvého kola dialo. Na Instagram neskôr napísal, že s chráničom nikdy predtým problém nemal. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Refew (@refewofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia