Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2022, 11:45
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Netflix oznámil, že bude natáčať menej filmov. Namiesto kvantity sa chce zamerať na kvalitu

Netflix oznámil, že bude natáčať menej filmov. Namiesto kvantity sa chce zamerať na kvalitu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix chce investovať menej do podpriemerných a priemerných filmov.

Magazín The Hollywood Reporter priniesol správu, že vedenie Netflixu prichádza so zásadnou zmenou. Riaditelia a producenti filmovej divízie sa rozhodli, že budú produkovať menej filmov. Konkrétne majú skončiť s natáčaním veľkého množstva podpriemerných a priemerných snímok a namiesto kvantity sa zamerať na kvalitu. 

Jeden zo zdrojov magazínu tvrdí, že namiesto výroby dvoch 10-miliónových filmov natočí Netflix jeden 20-miliónový film. Cieľom bude vytvoriť najlepšiu možnú verziu daného filmu namiesto tlačenia na kvantitu. 

Odporúčané
Netflix vydá v lete každý týždeň 1 – 2 filmy. Týchto 10 bude stáť za to Netflix vydá v lete každý týždeň 1 – 2 filmy. Týchto 10 bude stáť za to 29. apríla 2022, 8:30

Netflix zároveň nebude lákať talentovaných filmárov na to, že im dá vyššie rozpočty. Časy, keď dal režisérovi Martinovi Scorsesemu stovky miliónov dolárov na natočenie mafiánskej drámy The Irishman, sa vraj skončili. 

Netflix v súčasnosti vydáva viac ako 10 filmov mesačne. Ruku na srdce, koľko z nich si videl alebo aspoň zaregistroval? Väčšina z nich totiž nestojí ani za pozretie. Zameranie sa na kvalitu namiesto kvantity je dobrá správa, nakoniec, kvalitu filmov od Netflixu sme kritizovali už viackrát. 

The Irishman
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia