Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2022, 21:59
Čas čítania 0:32
Ema Stanovská

Spoluzakladateľ kapely Depeche Mode Andy Fletcher zomrel vo veku 60 rokov

Spoluzakladateľ kapely Depeche Mode Andy Fletcher zomrel vo veku 60 rokov
Zdroj: Getty Images/Vittorio Zunino Celotto
NEWS HUDBA SPRÁVY ZO SVETA ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ
Uložiť Uložené

Členovia kapely uviedli, že sú „šokovaní jeho predčasným odchodom“.

Zakladajúci člen kapely Depeche Mode a klávesák Andrew Fletcher zomrel vo veku 60 rokov. Členovia kapely smutnú správu oznámili na Facebooku.

„Sme šokovaní a naplnení obrovským smútkom nad predčasným odchodom nášho drahého priateľa, člena rodiny a spoluhráča Andyho ,Fletcha' Fletchera,“ napísali v príspevku.

„Fletch mal skutočné srdce zo zlata a vždy bol pri vás, keď ste potrebovali podporu, povznášajúcu konverzáciu, dobrý smiech alebo vychladené pivo. Naše srdcia sú s jeho rodinou. Prosíme vás, aby ste na ňu mysleli a rešpektovali jej súkromie v týchto ťažkých časoch.“

fletcher
Zdroj: Getty Images/Fin Costello/Redferns

Depeche mode je hudobná skupina, ktorá vznikla v roku 1980 v Basildone v Anglicku. Skupinu tvorila trojica hudobníkov: Dave Gahan (spev a spolautorstvo skladieb), Martin Gore (klávesy, gitara, spev a hlavný autor skladieb) a Andy Fletcher (klávesy). Medzi jej najznámejšie piesne patria Enjoy The Silence, Just Can't Get Enough či Personal Jesus.

Domov
Zdieľať
Diskusia