Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
30. apríla 2022, 10:30
Čas čítania 2:50
Richard Balog

Teniskové novinky od značiek Adidas, Puma či Vans, ktoré dodajú šťavu tvojim outfitom

Teniskové novinky od značiek Adidas, Puma či Vans, ktoré dodajú šťavu tvojim outfitom
Zdroj: Sneaker Freaker
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

Online obchod Footshop je miesto, v ktorom nájdeš najčerstvejšie novinky zo sveta tenisiek. Toto sú vyhotovenia, ktoré stoja za pozornosť aj kúpu.

Štýlové tenisky sú základ každého outfitu a v prípade, že hľadáš nový pár do zbierky, potom si na správnom mieste. Vybrali sme najhorúcejšie novinky z ponuky online obchodu Footshop, ktoré sú ako stvorené na nasledujúce týždne a mesiace vďaka farebným vyhotoveniam aj ľahkým materiálovým úpravám. 

Bez akýchkoľvek omáčok sa presunieme k plejáde trendových tenisiek, vďaka ktorým povýšiš svoje každodenné outfity na nový level. Priprav sa na retro modely v sviežich farbách aj futuristické línie od značiek Adidas, Puma či Vans. Stačí si vybrať svojho favorita. 

Odporúčané
Letecké bundy, voľné nohavice aj výrazné grafické potlače. Aktualizuj svoj šatník na jar  Letecké bundy, voľné nohavice aj výrazné grafické potlače. Aktualizuj svoj šatník na jar 23. apríla 2022, 10:30

Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory)  79,95 €

Nespomíname si na výber najzaujímavejších párov tenisiek, v ktorom by chýbali modely z dielní Vans. Tentoraz sme sa rozhodli pre štvoricu skejtbordových krások a ako prvé sú k dispozícii Authentic 44 DX v oranžovej farbe s nápismi a logom v tvare evidenčných čísiel na vozidlách. Cenovo dostupné tenisky, v ktorých zvládneš jar aj letné festivaly. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory)  87,95 €

Pri siluete s názvom Authentic 44 DX zostaneme vďaka tie-dye látkovému vyhotoveniu v modro-zelených tónoch. Netradičná novinka od značky Vans si získala našu pozornosť a veríme, že zaujme aj vás. Dokonalú kombináciu vytvoria so svetlými rifľami a voľným bielym tričkom. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Lowland Comfycush (Serio Collection)  97,95 €

Predposledný model od značky Vans nepatrí medzi najvyhľadávanejšie tenisky, ale vyzerá skvelo a rozhodne v nich budeš jedinečný. Silueta Lowland Comfycush je kombináciou skejtbordovej a lifestylovej obuvi, ktorú je možné ľahko zladiť s rôznymi outfitmi. Návrhári zahalili vrchnú časť do semišu a látky, ale hlavnou výhodou tenisiek je pohodlná stielka. Stále sme v kategórii topánok s cenovkou do 100 eur. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low  99,95 €

Vedenie značky Adidas Originals sa sústredí na maximálne využitie potenciálu modelovej rady Forum a výsledkom sú tieto nízke, bielo-zelené krásky v koženom vyhotovení. Vo svojej zbierke ich má každá módna blogerka, známi raperi a teraz môžeš aj ty. V ponuke online obchodu Footshop sú dostupné v mužských aj v ženských veľkostiach. Do pozornosti takisto dávame bielo-modrý variant v akciovej cene. 

Footshop
Zdroj: Footshop


Adidas Originals Nizza Bonega Mid 100 €

Hrubé podrážky sú stále horúcou záležitosťou a ženským teniskám Adidas Originals Nizza Bonega Mid niekoľko milimetrov navyše veľmi pristane. Návrhársky tím zahalil minimalistický model do priedušného látkového zvršku so zdobením v bielej farbe, ktorá vytvára kontrast so zlatými detailmi a s vyšívanými farebnými listmi na päte. Ak hľadáš vysoké tenisky do 100 eur a netúžiš po ďalšom páre od značky Converse, ide o ideálnu voľbu. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Bonega Mid 120 €

Návrhári uplatnili rovnakú úpravu vrátane motívu vyšívaných listov aj v prípade modelu Forum Mid a išlo o dobrú voľbu, ktorá stojí za pozornosť aj kúpu. Na teniskách vyniká hrubá podrážka v kombinácii s jednoduchou farebnou paletou a popruhom so zapínaním na suchý zips. Cena 120 eur je férová vzhľadom na vzhľad, použité materiály a kvalitu spracovania. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Low x Butter Goods  137,95 €

Presne takto má vyzerať módna spolupráca, na ktorú nezabudneme za niekoľko dní od spustenia predaja. Vedenie značky Puma spojilo sily s obchodom Butter Goods a výsledkom sú atraktívne tenisky v retro štýle zahalené do farebnej kombinácie fialovej, tyrkysovej a starobielej. Šťavnatá novinka, ktorú budeš milovať. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Asics HN2-S Problast  137,95 €

Plný počet bodov udeľujeme aj týmto futuristickým teniskám od značky Asics, ktoré by sa nestratili v šatníku žiadnej škandinávskej blogerky. Model HN2-S Problast disponuje viacerými komfortnými technológiami vrátane medzipodrážky Flytefoam™ či vložky Ortholite® a jeho vrchná časť je zahalená do syntetických vlákien a priedušnej textílie. Vplyv návrhára Kika Kostadinova na japonskú značku obuvi je značný. K dispozícii je taktiež svetlejšie farebné vyhotovenie s prívlastkom Aquatic

Footshop
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX x Museum of Peace & Quiet  172,95 €

Tenisky s logom Vans za 170 eur? Áno, a hneď v dvoch farebných vyhotoveniach. Návrhársky tím divízie Vault stavil na prémiové materiály a spoluprácu so značkou Museum of Peace & Quiet s jedinečnou estetikou. Zberateľský kúsok, pri ktorom kúpu neoľutuješ. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Y-3 Runner 4D Halo  400 €

Posledný pár v dnešnom výbere najzaujímavejších teniskových noviniek pochádza spod rúk návrhára Yohjiho Yamamota, ktorý vytvoril obuv pomocou najnovších technológií a výsledok ti vyrazí dych. Tenisky Y-3 Runner 4D Halo sú krásne a jedinou prekážkou pri ich kúpe môže byť cena – 400 eur. Dokonalé dielo od japonského majstra, ktoré sa nestratí v žiadnej zbierke ani v uliciach veľkomiest. 

Footshop
Zdroj: Footshop
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Odporúčané
Leoš Mareš s manželkou Monikou aj Michaela Kocianová. Sleduj, v akých outfitoch privítali jar známe tváre Leoš Mareš s manželkou Monikou aj Michaela Kocianová. Sleduj, v akých outfitoch privítali jar známe tváre 23. apríla 2022, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia