Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2022, 21:09
Čas čítania 1:01
Martin Adam Pavlík

Hudobník Jack White požiadal o ruku speváčku Oliviu Jean počas koncertu. O malú chvíľu sa vzali rovno na pódiu

Hudobník Jack White požiadal o ruku speváčku Oliviu Jean počas koncertu. O malú chvíľu sa vzali rovno na pódiu
Zdroj: Getty Images/Mark Cunningham/MLB Photos
HUDBA HUDBA JACK WHITE
Uložiť Uložené

Svedkami boli členovia kapely.

Americký hudobník a frontman kapiel White Stripes či The Dead Weather Jack White si vzal speváčku Oliviu Jean priamo na pódiu počas koncertnej šou, píše Variety. Urobil tak 8. apríla počas koncertu v rodnom Detroite, kde prezentoval svoj najnovší album Fear of the Dawn. Ide o jeho štvrtú sólovku. 

Hudobník Jack White.
Hudobník Jack White. Zdroj: Getty Images/Mark Cunningham/MLB Photos


V závere koncertnej šou White zavolal speváčku na pódium, aby sa pripojila ku skladbe Hotel Yorba od White Stripes, kde sa spieva „Let's get married“. Hudobník následne vytiahol zásnubný prsteň a požiadal speváčku o ruku, pričom publikum jasalo. „Mám na teba malú otázku, Olivia Jean. Vydáš sa za mňa?“ spýtal sa.


Jean neskrývala emócie a slzy. Všetko bolo krásne vidno na veľkej obrazovke. Kapela z pódia odišla, ale čoskoro sa vrátila. V rámci prídavku kapely sa totiž diváci dočkali aj symbolického svadobného obradu. Ten viedol Whitov kamarát a spoluzakladateľ ich spoločného hudobného vydavateľstva Third Man Records Ben Blackwell. Svedkami boli aj členovia kapely.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jack White (@officialjackwhite)



Podľa Variety však boli na pódiu aj Whitova matka Theresa Gillis a Jeanin otec, ktorého si hudobník White vzal nabok a spýtal sa ho, či má jeho požehnanie. Speváčka Olivia Jean sa preslávila vďaka gothrockovej kapele The Black Belles, pričom vďaka jej úspechu sa speváčka rozhodla vyskúšať sólo kariéru.

Mohlo by ťa zaujímať:
Do školy chodia helikoptérou. Takto žijú deti ruských oligarchov
VIDEO: Ruský juniorský jazdec hajloval na stupni víťazov. Ukrajinský súper na to nemohol nezareagovať
Šéf diskontu Pepco na Slovensku: Vyššia cena rozhodne neznamená udržateľnejší prístup, aj u nás sa snažíme byť ekologickí
Domov
Zdieľať
Diskusia