Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. apríla 2022, 8:37
Čas čítania 0:59
Jakub Paulík

Najdrahšia pokémonová karta na svete Logana Paula je zavesená na diamantovom prívesku v hodnote 80 000 dolárov

Najdrahšia pokémonová karta na svete Logana Paula je zavesená na diamantovom prívesku v hodnote 80 000 dolárov
Zdroj: Cliff Hawkins/Getty Images
ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL
Uložiť Uložené

Samotná karta môže mať hodnotu približne 6 miliónov dolárov.

Youtuber a boxer Logan Paul sa nedávno na Wrestlemanii spoločne s The Mizom postavil proti Reyovi Mysteriovi a jeho synovi Dominikovi. Pozornosť však upútal už pred zápasom tým, že si na krk zavesil najvzácnejšiu a najdrahšiu pokémonovú kartu na svete v hodnote asi 6 miliónov dolárov.

Na Twitteri sa pritom nedávno pochválil, že prívesok, na ktorom mal kartu zavesenú, je vyrobený na zákazku z diamantov za 80-tisíc dolárov. Fanúšikom dodatočne oznámil, že k pokémonovej karte a špeciálnemu prívesku vydá na Youtube v priebehu apríla samostatné video.

Odporúčané
Joe Rogan: fajčil trávu s Elonom Muskom, Wesley Snipes ho vyzval na zápas a Sharon Stone ho označila za nebezpečného Joe Rogan: fajčil trávu s Elonom Muskom, Wesley Snipes ho vyzval na zápas a Sharon Stone ho označila za nebezpečného 11. februára 2022, 12:30

Logan Paul kartu odkúpil za 5 275 000 dolárov, čím sa zapísal do Guinessovej knihy rekordov. Oficiálne ide o „najdrahšiu zberateľskú pokémonovú kartu získanú v súkromnom predaji“.

V súčasnosti môže byť jej hodnota ešte vyššia. Logan Paul konkrétne tvrdí, že hodnotu kariet zvyšuje už len tým, že si ich na seba nasadí pred očakávanou šou. To isté spravil v minulosti aj s pokémonovou kartou Charizarda, ktorú si priniesol na zápas s Floydom Mayweatherom. Kartu však zatiaľ nepredal.

Mohlo by ťa zaujímať:
Ruský vojak si na Ukrajine zrejme natočil, ako zneužíva ročné bábätko. Ohavné video sám zverejnil na sociálnej sieti Telegram
Ozbrojené sily porovnali obranné systémy Patriot a S-300. „Vojaci vyzliekli kvetinára Pellegriniho donaha,“ napísal Jaroslav Naď
Jaroslav Naď: Rusi by si nedovolili zostreliť našu S-300 pri presune na Ukrajinu, zaútočili by na NATO
Domov
Zdieľať
Diskusia