Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2022, 21:29
Čas čítania 1:41
Adam Novosad

Ruský vojak si na Ukrajine zrejme natočil, ako zneužíva ročné bábätko. Ohavné video sám zverejnil na sociálnej sieti Telegram

NEWS RUSKO VOJNA NA UKRAJINE
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Internet medzitým vojaka identifikoval ako Alexeja Byčkova a dokonca vypátral adresu, na ktorej údajne býva.

Ruský vojak si natáčal, ako zrejme na Ukrajine znásilňuje ročné batoľa, a nahrávku napokon sám zverejnil na sociálnej sieti Telegram, kde na ňu narazili tisíce používateľov.

O ohavnom prípade informoval na Twitteri expert na východnú Európu Sergej Sumlenny. Informáciu v priebehu dňa zverejnil aj bývalý ukrajinský veľvyslanec v Rakúsku Olexander Scherba, ale aj novinár z denníka Kyiv Independent Ilja Ponomarenko.

Analytikom sa z verejných zdrojov podarilo ruského vojaka identifikovať ako Alexeja Byčkova. Netrvalo dlho, kým ľudia vypátrali, že Byčkov podľa svojich príspevkov na internete naozaj slúži v armáde Ruskej federácie, pretože opakovane zverejňoval fotografie v uniforme ruského vojska.

Vojaka vystopovali do mesta Afipsky v Krasnodarskom kraji v Rusku a v príspevkoch na Twitteri sa dokonca začala šíriť adresa, na ktorej by sa údajne mal zdržiavať. Tieto informácie však nie je možné nezávisle overiť. 

Odporúčané
Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok 15. marca 2024, 13:47

Video zo znásilnenia batoľaťa na internete podľa dostupných informácií publikoval samotný Byčkov, ale netrvalo dlho, kým nahrávky vymazal, pretože sa stali stredobodom pozornosti ostatných používateľov.

Video zachytáva Byčkova priamo pri čine, pričom zverejnením sa pravdepodobne chcel svojím konaním pochváliť. Z pochopiteľných dôvodov nahrávku v článku nezverejňujeme.

„Toto je monštrum. Znásilňovač detí. Ruský vojak Alexej Byčkov. Niekto mi poslal odkaz na to, čo urobil. Viem, čo na ňom je. Nemohol som si to pozrieť,“ napísal na Twitteri ukrajinský diplomat Olexander Scherba. „Nemám slov,“ dopísal k príspevku novinár Ilja Ponomarenko, ktorý Scherbov status prezdieľal na svojom profile.

„Ruský vojak Alexej Byčkov znásilnil ukrajinské batoľa, znásilnenie si natočil a zverejnil ho na Telegrame. Ak zverejnia toto, človek si ani nechce predstaviť, čo robia, keď kamery nie sú zapnuté,“ okomentoval video kolujúce po sociálnych sieťach expert Sergej Sumlenny.

V reakciách na Twitteri sa objavilo viacero komentárov, podľa ktorých video zo znásilnenia batoľaťa môže pochádzať z obdobia pred začiatkom ruskej agresie na Ukrajine 24. februára tohto roku. Čas vzniku predmetného videa však nie je možné nezávisle overiť, no činy na ňom zachytené Byčkova ako príslušníka ruskej armády usvedčujú zo sexuálneho zneužitia.

Mohlo by ťa zaujímať:
Pellegrini: Heger ma nemusí pozývať do Buče, ja ho pozvem na stred a juh Slovenska, nech vidí, ako sa tu ťažko žije
Rehoľná sestra Lamiya: Sex mi nechýba, celibát je tajomstvo nášho povolania, no na krásneho chlapa sa pozriem (Videorozhovor)
Ukrajinci ukradli Rusom ničivé termobarické raketomety. Teraz ich nimi začali prvýkrát bombardovať
Domov
Zdieľať
Diskusia