Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2022, 11:16
Čas čítania 0:56
Jakub Paulík

Logan Paul na Wrestlemanii vytiahol zrejme najdrahšiu pokémonovú kartu na svete. Môže mať hodnotu až 6 miliónov dolárov

Logan Paul na Wrestlemanii vytiahol zrejme najdrahšiu pokémonovú kartu na svete. Môže mať hodnotu až 6 miliónov dolárov
Zdroj: Cliff Hawkins/Getty Images
ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Môže jej cena po zápase ešte narásť?

Youtuber a boxer Logan Paul sa na svetovo známom podujatí Wrestlemania ukázal s veľmi raritnou pokémonovou kartou, ktorá údajne môže mať hodnotu až 6 miliónov dolárov, uvádza Dexerto. Nie je to pritom prvýkrát, čo sa pred sledovanou šou objavil s pokémonovou kartou zavesenou na krku.

Pred súbojom s Floydom Mayweatherom sa napríklad pochválil s kartou Charizarda v hodnote zhruba 300-tisíc dolárov. Vtedy tvrdil, že keď si ju zoberie na zápas, výrazne zvýši jej cenu. Zatiaľ ju však nepredal.

Paul sa už na nákupoch pokémonových kariet v minulosti výrazne popálil. Začiatkom tohto roka priznal, že sa nechal oklamať a nakúpil falošné balenie, za ktoré dal neuveriteľných 3,5 milióna dolárov. Myslel si, že kupuje úplne prvú edíciu pokémonových kariet, no v skutočnosti mu podvodník zaslal karty G. I. Joe.

Na Wrestlemanii Logan Paul spojil svoje sily s wrestlerom Michaelom Mizanim alias The Mizom. Proti nim sa postavil slávny Rey Mysterio a jeho syn Dominik. Najdôležitejšie momenty zápasu si môžeš pozrieť v tomto zostrihu.

 

Mohlo by ťa zaujímať:
Fico letel súkromným lietadlom s Kaliňákom do tureckého hotela, kde noc stojí skoro 3-tisíc eur. Tvrdí, že išlo o pracovnú cestu
Steven Seagal: Postrach žien a filmových štábov, ale aj akčná hviezda 90. rokov. Vzostup a pád legendy
Orgazmus sa dá dosiahnuť bez dotyku, len meditáciou, potvrdili vedci. Skúmali mozog tejto estónskej jogínky
Späť
Zdieľať
Diskusia