Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2022, 10:54
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Logan Paul prišiel o 3 a pol milióna dolárov. Kúpil si falošné Pokémon karty

Logan Paul prišiel o 3 a pol milióna dolárov. Kúpil si falošné Pokémon karty
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
ZAUJÍMAVOSTI LOGAN PAUL
Uložiť Uložené

Youtubera vopred varovali, no nepočúval.

Slávny youtuber Logan Paul skočil na lep podvodníkom a nechal sa pripraviť o 3 500 000 dolárov. Ešte koncom minulého roka si za túto sumu kúpil zapečatenú krabicu s úplne prvou edíciou Pokémon kariet, ktoré sú veľmi ceneným tovarom. Už vtedy ho mnohí ľudia upozorňovali na to, že zrejme pôjde o podvod.

Logan Paul však tomu neveril a údajnú prvú edíciu sa rozhodol kúpiť. Na Youtube včera zverejnil video, kde spoločne s odborníkom otvoril krabicu, len aby zistil, že mu poslali G. I. Joe karty. V komentároch sa ľudia sťažovali na obdobné podvody s Pokémon kartami, pri ktorých prišli o stovky až tisíce dolárov. Vyše 3-miliónová strata však určite zamrzí o trochu viac.

Bratia youtuberi Logan a Jake sa v posledných rokoch preslávili svojou rozbiehajúcou sa zápasníckou kariérou. Obaja sú známi tým, že často majú silné reči, čím vždy zaujmú pozornosť davov. Logan v minulosti napríklad provokoval legendárneho boxera Mika Tysona a tvrdil, že by ho dokázal poraziť. Fanúšikom však oznámil, že v roku 2022 sa na boxerskú kariéru zameriavať neplánuje.

Domov
Zdieľať
Diskusia