Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu plateného partnerstva.
9. marca 2022, 10:30
Čas čítania 2:51
Richard Balog

10 najlepších tenisiek s logom Nike, ktoré môžeš mať doma do 24 hodín

10 najlepších tenisiek s logom Nike, ktoré môžeš mať doma do 24 hodín
Zdroj: Antonia
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK NIKE
Uložiť Uložené

Footshop síce zatvoril svoju kamennú predajňu v Bratislave, ale v ponuke online obchodu nájdeš všetko, čo potrebuješ k zaujímavému outfitu, a to vrátane najčerstvejších párov tenisiek.

Jar sa pomaly blíži a to znamená, že zimné topánky môžeš odložiť naspäť do škatule a je čas poobzerať sa po nových teniskách. V spolupráci s online obchodom Footshop sme preto vybrali 10 najlepších párov s logom Nike, ktoré sú na pultoch predajní len niekoľko dní a ľahko s nimi doplníš svoje outfity. 

Nové vyhotovenia siluet ako Dunk High, Air Force 1 alebo Air Vapormax sú pripravené. Už vieš, po ktorom modeli siahneš?

Odporúčané
Footshop predstavil tričká s motívom ukrajinskej vlajky. Výnos z predaja pomôže ľuďom v núdzi  Footshop predstavil tričká s motívom ukrajinskej vlajky. Výnos z predaja pomôže ľuďom v núdzi 3. marca 2022, 10:30

Nike Blazer Low '77 Jumbo – 97,95 €

Spoločnosť Nike venovala modelu Blazer v poslednom období veľa času a pozornosti, čoho výsledkom sú napríklad aj tieto bielo-oranžové krásky zo semišu a z hladkej kože. Prívlastok Jumbo je odkazom na ikonické logo značky, ktoré v tomto prípade nabralo obrovské rozmery a tenisky tým získali novú tvár. Pozitívne hodnotíme vzhľad aj cenu pod úrovňou 100 eur. V ponuke online obchodu Footshop sú aktuálne dostupné len v mužských veľkostiach 40 až 47,5. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Sculpt W – 129,95 €

Naopak, len v ženských veľkostiach sú dostupné tieto Nike Air Force 1 Sculpt vo svetlofarebnom vyhotovení s názvom Sail. Návrhári v tomto prípade stavili na jednoduchosť a výsledkom sú nadčasové tenisky so zvrškom z hladkej kože a semišovými detailmi. Na rozdiel od klasických vysokých Air Force 1, vedenie značky odstránilo popruh so zapínaním na suchý zips, čo nám neprekáža. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Sculpt W – 129,95 €

V prípade, že preferuješ výraznejšie tenisky, Nike Air Force 1 Sculpt sú k dispozícii aj v tomto atraktívnom svetlomodrom vyhotovení. Ide o rovnaký model, akurát návrhári nahradili semišové panely za zrnitú kožu – a my nenamietame. Veríme, že od kúpy ťa neodradí cenovka na úrovni 130 eur, bola by to škoda... 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High 1985 SP – 147,95 €

Od jedného ikonického modelu k druhému – v prípade značky Nike by si len ťažko hľadal tenisky, ktoré za sebou nemajú kus histórie. Dôkazom je aj modelový rad Dunk, ktorý sa po dlhých rokoch v tieni konečne vrátil na výslnie a návrhári predstavujú nové farebné vyhotovenia. 

Odporúčané
Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance    Vyber si nové tenisky na jar. Toto sú TOP siluety s cenou do 100 eur s logom Asics, Puma, Adidas či New Balance 10. apríla 2024, 14:30

Medzi najčerstvejšími novinkami sú Nike Dunk High 1985 SP s batikovaným efektom v čierno-žltej kombinácii. Tenisky sú dostupné v online obchode Footshop v mužských aj ženských veľkostiach za férovú cenu. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High 1985 SP – 147,95 €

V rámci rovnakého balenia návrhári predstavili aj výraznejší variant modelu Nike Dunk High 1985 SP. Čierno-žltú farebnú kombináciu vymenili za modro-oranžovú na svetlom podklade. Vzhľad tenisiek je na prvý pohľad extravagantný, ale to neznamená, že ich ľahko neskombinuješ s kúskami, ktoré máš vo svojom šatníku. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Blazer Low x Acronym® – 150 €

Modelový rad Blazer po druhýkrát, avšak tentoraz pod dohľadom návrhára Errolsona Hugha a značky Acronym®. Ak si fanúšikom techwearu a experimentálnej módnej tvorby, tieto tenisky sú ako stvorené pre teba. 

Hugh doplnil základnú nízku siluetu Blazer o výrazný plastový panel na päte, ktorý je k teniskám pripevnený pomocou kovových skrutiek. Zaujímavý je aj perforovaný zvršok zo semišu a farebná schéma. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max Furyosa W – 157,95 €

Model Air Max Furyosa patrí medzi najzaujímavejšie teniskové novinky značky Nike. Návrhári ich vyvinuli špeciálne pre ženy a v ponuke online obchodu Footshop sú aktuálne dostupné v tomto čierno-červeno-bielom vyhotovení. Presne takto si predstavujeme športovú obuv, ktorú využiješ v každodenných outfitoch do školy aj práce. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High 1985 SP x Undercover – 167,95 €

Z Parížskeho týždňa módy až na pulty kamenných obchodov Footshop. Spoločnosť Nike spojila sily s návrhárom Junom Takashim, respektíve so značkou Undercover a výsledkom sú limitované Dunk High 1985 SP v čiernej farbe s bielymi nápismi na päte a oprskanou podrážkou. V jednoduchosti je krása a japonský návrhár nás o tom opätovne presvedčil prostredníctvom týchto krások. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 96 II W – 172,95 €

Plný počet bodov od nás získali aj Nike Air Max 96 II vo svetlých tónoch. Návrhársky tím športového gigantu stavil na minimalizmus a urobil dobre. Tenisky vďaka jednoduchej farebnej schéme ľahko skombinuješ s klasickými modrými rifľami, ale aj s voľnými nohavicami. 

Footshop
Zdroj: Footshop

Nike Air VaporMax Evo – 229,95 €

Záver najlepších teniskových noviniek značky Nike si pre seba získal model Air Vapormax Evo v odtieňoch sivej, bielej a čiernej. Cenovka na úrovni 230 eur je priamoúmerná použitým technológiám vrátane Air Sole, materiálom a kvalite spracovania. Ide o športovú záležitosť s futuristickými líniami, s ktorou sa rozhodne nestratíš v dave. Dostupný je aj čistočierny variant

Footshop
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka tenisiek značky Nike
Predplať si REFRESHER+ a vďaka dostupným benefitom získaj zľavu 15 % na nákup v online obchode Footshop.
Domov
Zdieľať
Diskusia