Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2022, 19:00
Čas čítania 0:13
Daniel Mikolášik

20 najlepších fotiek uplynulého týždňa

20 najlepších fotiek uplynulého týždňa
Zdroj: TASR/AP Photo/Vadim Ghirda
REFRESHER TOP FOTKY TÝŽDŇA
Uložiť Uložené

Toto sú najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň.

Petra Vlhová s prvou zlatou medailou pre Slovensko, Billie Eilish na návšteve v Bielom dome, dlhé rady Slovákov v Poľsku, kotlebovci polievajúci ukrajinskú vlajku v parlamente či jedna z posledných obyvateliek, ktoré neopustili svoj domov na frontovej línii na východe Ukrajiny.

Pozri si najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň zo sveta aj z domova.

Ruský prezident Vladimir Putin a francúzsky prezident Emmanuel Macron počas stretnutia v Moskve. Macron odmietol ruský test na koronavírus, preto si od neho Putin odsadol. Nechcel totiž, aby Kremeľ mal jeho DNA (7. februára 2022).Dlhé rady áut čakajúcich na tankovanie v poľskej Jablonke. Väčšina mala slovenské značky.Billie Eilish.Andrej Medvecký, Peter Krupa (obidvaja ĽSNS) držia slovenskú vlajku a dole zľava Jana Bittó Cigániková a Miroslav Žiak (obidvaja SaS) držia ukrajinskú vlajku počas rokovania parlamentu v Bratislave 8. februára 2022.
Zobraziť galériu
(20)
Domov
Zdieľať
Diskusia