Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. februára 2022, 10:35
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Slovenský dídžej Changing Faces vystúpi na Tomorrowlande. Najväčší elektronický festival privíta stovky tisíc ľudí

NEWS TOMORROWLAND
Uložiť Uložené

Na prestížnom festivale vystúpi slovenský dídžej a producent.

Slovenský dídžej a producent Changing Faces vystúpi na festivale Tomorrowland, ktorý každoročne (s výnimkou pandémie) navštevujú stovky tisíc fanúšikov najmä elektronickej hudby. 

Mladý, iba 26-ročný producent dokázal preraziť svojou drum & bass produkciou ďaleko za hranicami Slovenska. Prezradil nám, že viac hráva v zahraničí ako na domácej pôde, takže sa netreba čudovať, keď vidíte v rebríčkoch jeho počúvanosti na prvom mieste Londýn. 

V roku 2017 získal ocenenie Radio Head Awards v kategórii objav roka a stále nepoľavuje. Jeho produkcia vychádza v známych hudobných vydavateľstvách ako Hospital, Ram či Viper.

Refresher tohto dídžeja a producenta oslovil ešte v roku 2020. Už v tom čase hovoril, že jeho základňa fanúšikov je v zahraničí: „Myslím si, že konkrétne na Slovensku je najviac populárna iná hudba než elektronická. Za seba určite vnímam, že v zahraničí mám väčšiu fanbase, ktorá to ocení, ale to neznamená, že je to u nás na bode mrazu.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa CHANGING FACES (@changingfacesdnb)

Domov
Zdieľať
Diskusia