Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
1. februára 2022, 22:55
Čas čítania 1:15
Adam Novosad

„Všade samí bu*íci, LGBT pochody, žiadne morálne hodnoty,“ spieva Slaytiiina s Emou Lacovou v novej pesničke o dnešnom svete

NEWS EMA LACOVÁ SLAYTIIINA
Uložiť Uložené

Slaytiiina spojila sily s Emou Lacovou a Max, aby spoločne vydali skladbu, ktorá bude nepochybne polarizovať spoločnosť.

Slaytiiina si v posledných rokoch okolo prsta omotala slovenský internet, ale keď sa jej začali zdať bežné videá pritesné, pustila sa do kariéry speváčky. Aj influencerka Ema Lacová si už odkrútila svoju raperskú premiéru so skladbou Skromná, a tak sa teraz obidve spojili, prizvali k sebe kamarátku Max a vydali novú pesničku Obludárium.

Videoklip ku skladbe je tradične farebný, Slaytiiina s Emou a Max najskôr prepadávajú potraviny na sídlisku, aby si následne mohli vychutnať večierok s partiou chlpatých furries v klube. Skladba je reakciou trojice na nenávistné, urážlivé a odsudzujúce reakcie časti verejnosti, ktorá odmieta akceptovať LGBTI komunitu či kontroverzné správanie influenceriek.

„Všade samí bu*íci, LGBT pochody, žiadne morálne hodnoty. Obludárium. Kvôli takým ako ty spejeme do záhuby, žiadne morálne hodnoty. Obludárium,“ spieva Slaytiiina v refréne. Názov skladby preto reflektuje to, čo podľa autoriek často počúvajú od svojich neprajníkov a s čím sa stretáva (nielen) LGBTI komunita na dennej báze.

Odporúčané
Onlyfans modelka na vôdzke aj skladba venovaná vagíne interpretky: toto je 7 najviac cringe klipov, ktoré pohoršili Slovákov Onlyfans modelka na vôdzke aj skladba venovaná vagíne interpretky: toto je 7 najviac cringe klipov, ktoré pohoršili Slovákov 2. októbra 2023, 9:30

Slaytiiina je alter ego, ktoré si vytvoril Adam Nemeček, keď si pred rokmi uvedomil, že na slovenskej scéne nie je žiadny farebný tvorca s mejkapom, parochňou a so ženskými šatami. Ema Lacová aj Max si v skladbe vymieňajú lichôtky na svoje telá, schopnosti v posteli či doterajší úspech na internete.

Skladba na sociálnych sieťach nepochybne vyvolá vlnu podpory a hejtu, ale mohla by sa stať príznačnou metaforou pre dnešnú slovenskú spoločnosť, v ktorej sexuálne menšiny a inakosť jednotlivca stále čelia diskriminácii, útokom či nebodaj násiliu. Aj preto o nej píšeme na našom webe.

„Som presvedčená, že každá žena už bola obeťou sexuálneho obťažovania. A najsmutnejšie na tom je, že väčšina vo veľmi mladom veku. Muži totiž zneužívajú, že sú ešte slabé, ustráchané a nemajú toľko sebavedomia,“ vysvetlila nám pred pár mesiacmi v rozhovore samotná Ema Lacová. „Ja nemám právo byť znásilnená len preto, že polonahá spievam o svojej vagíne,“ skonštatovala.

Domov
Zdieľať
Diskusia