Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2022, 22:07
Čas čítania 1:03
Daniel Mikolášik

Miss USA 2019 sa zabila. Tesne predtým sa rozlúčila s fanúšikmi na Instagrame

MÓDA MODELING USA
Uložiť Uložené

„Nech vám tento deň prinesie odpočinok a mier,“ napísala k fotografii, ktorú zverejnila len pár hodín pred smrťou.

Modelka, právnička a redaktorka Cheslie Kryst, ktorá sa v roku 2019 stala Miss USA, nečakane zomrela. Vo veku 30 rokov sa zabila v New Yorku, kde bývala, informujú ABC News.

Len niekoľko hodín pred incidentom pridala na Instagram fotografiu a rozlúčila sa so svojimi fanúšikmi. „Nech vám tento deň prinesie odpočinok a mier,“ napísala k fotografii. V byte zanechala odkaz, v ktorom píše, že všetky svoje veci zanecháva matke. Na miesto prišli záchranári a polícia, no misske už nedokázali pomôcť.

Problémy duševného zdravia, ktoré môžu viesť k podobným tragédiám, nesmieme prehliadať. Z depresií a iných ťažkých stavov dokážu ľuďom pomôcť odborníci. Ak máš vo svojom okolí podozrenie, že niekto si chce siahnuť na život, alebo potrebuješ pomoc ty, neváhaj a zavolaj na krízovú 24-hodinovú bezplatnú linku dôvery Nezábudka 0800 800 566.
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)

V oficiálnom vyhlásení smrť potvrdila aj jej rodina. „Svojou krásou a silou inšpirovala ľudí na celom svete. Bola starostlivá, milujúca a žiarila. Cheslie stelesňovala lásku a starala sa o druhých. Či už prostredníctvom práce právničky bojujúcej za sociálnu spravodlivosť, Miss USA alebo moderátorky. Ale predovšetkým aj ako dcéra, sestra, priateľka a kolegyňa,“ stojí vo vyjadrení pozostalých blízkych.

Odporúčané
Vojta (Mullet na tripu) prešiel celé USA stopom a bez peňazí: Na odvoz som čakal 14 hodín, v Grand Canyone ku mne prišiel medveď Vojta (Mullet na tripu) prešiel celé USA stopom a bez peňazí: Na odvoz som čakal 14 hodín, v Grand Canyone ku mne prišiel medveď 5. februára 2024, 9:30

Ako redaktorka pracovala pre magazín a televíziu Extra spoločnosti Warner Bros. V minulosti robila rozhovory s celebritami ako Rihanna, Lady Gaga či Taylor Swift. Najčastejšie sa objavovala na prestížnych udalostiach a červenom koberci, kde spovedala najväčšie hviezdy šoubiznisu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cheslie Kryst, JD, MBA (@chesliekryst)

V prípade potreby volajte krízovú bezplatnú linku dôvery Nezábudka 0800 800 566.

Domov
Zdieľať
Diskusia